Mick - Pią 11 Sty, 2008 najbliższego KAJTka też chętnie bym pojechał, może uda mi się pożyczyć samochód bo jak wiecie Sexo szkoda to KJSików... :{
mój samochodzik będzie jako: Polbank Rally Team, ale naklejki HH będą na pewno
wczoraj już miałem wstępne rozmowy... dziś pomoże nam Czopik i zobaczymy co dalej w przyszłym tygodniu Marek23 - Pią 11 Sty, 2008
Mick napisał/a:
Polbank Rally Team, ale naklejki HH będą na pewno
wczoraj już miałem wstępne rozmowy... dziś pomoże nam Czopik i zobaczymy co dalej w przyszłym tygodniu
Na bogato.Anonymous - Pią 11 Sty, 2008 jak TEAM to pamietaj o nas chetnie przyjmiemy jakies wsparcie finansowe OSKAR - Pią 11 Sty, 2008 Dokladnie.
Jak juz zaczniemy regularnie smigac, to moze warto sie popytac tu i tam, o jakies drobne wsparcie finansowe i nie tylko.
Ja pogadam z chlopakami z PROSTO i może chociaż koszulki i jakies ciuszki dostaniemy k-mart - Pią 11 Sty, 2008
strick napisał/a:
k-mart napisał/a:
Marek23 Fanklub.
Tez sie odrazu na taki pisze
Ale jest jeden warunek:
Chodzimy nonstop w polarach i krecimy sie z za Markiem, nawet na balety po wyscigach.
Marek bardzo gustuje w takich klimatach, twierdzi ze motorsport bez polarow to tak jak blondie bez silickonow.strick - Pią 11 Sty, 2008 Pewnie stary, nawet bedziemy z nim do kibla chodzic, aby mu tyłek podetrzec Mick - Pią 11 Sty, 2008 Panowie proste że jak TEAM to TEAM
pooblkejamy samochody i będziemy w tych samych barwach śmigać
spróbujcie pogadać a PLNY firmą TEDEgo, niech Michał do niego pójdzie, TEDE zobaczy swojego młodszego brata i sie zgodzi )CHRZANEK - Pią 11 Sty, 2008
Mick napisał/a:
niech Michał do niego pójdzie, TEDE zobaczy swojego młodszego brata i sie zgodzi
Hehehe - no to menagera już macie
Ja moge czyścić szybki OSKAR - Pią 11 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Ja moge czyścić szybki ;)
do tego beda specjalnie wynajete panie w bikini :D :D :DAnonymous - Pią 11 Sty, 2008 dobra nie rozminiajmy sie na drobne, temat dziewczyn w bikini i zespolu mamy gdzies tu na forum HOThatch Motorsport Bad-i - Pią 11 Sty, 2008 Panowie specjalisci - czy pug 106 rallye jest 8v czy 16v?kubas - Pią 11 Sty, 2008 8v ale byly tez wersje 16v bardzooooooooo rzadkie.strick - Pią 11 Sty, 2008 rallye to 8vBad-i - Pią 11 Sty, 2008 hmm to co podsumowujac jest lepsze?? 16s czy rallye? i dlaczegokubas - Pią 11 Sty, 2008 rallye jest tansze w modowaniu, spartanskie wnetrze.
s16 to taki troche bardziej lansik czesto klima i inne udogodnienia ktorych w rallye nie uswiadczysz (elektryczne szybki, szyber, abs), silnik ma duzy potencjal koszty przy robieniu glowicy x2.
Dla mnie rallye to zabawka na tor, szutry itd !
s16 fajny dupowoz ktorym mozna poupalac na trackdayach