to się od niego wyprowadź!!! Jeśli Cię nie szanuje to nie zastanawiaj się nawet sekundy, po prostu spakuj walizki i wyjdź.
Aha, zajebiście fajnie, że HH będzie mogło spełnić jakieś marzenie. Czekamy na szczegóły!206 Gti - Nie 11 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
JEST SUPER! MARZNIEM JUZ NIE JEST TELEFON...!!! A SPOTKANIE Z NAMI I Z HOLKIEM
Super... Rozumiem Rudello ze Ty ogarniasz wszystkie szczegóły - jezezli potrzebuujesz pomocy
DAJ ZNAC!Vlodarsky - Nie 11 Lis, 2007 Rudello informuj tak żeby każdy mógł wcześniej czas zorganizować ok ?Janusz - Nie 11 Lis, 2007 tez bym chciał pomóc ale..... nie mam niczego sportowego ;(Anonymous - Nie 11 Lis, 2007 no to EKSTRA jeden krok do przodu Mick - Nie 11 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
MICK dostalem info ze Pascal zgodzil sie na realizacje marzenia. Maczałeś w tym palce ??
dostałem odpowiedź od Menagerki że skontaktuje się z fundacją i że zrobią to za free.
w końcu zrozumieli, że tu chodzi o dobre serce.
może Pascal jej powiedział ze przegieła pałę
czyli coś tam pomogłem w tej sprawie.
a co do naszego dobrego serca, pisz jak potrzebujesz pomocy,chętnie pomogę!!Rudello - Nie 11 Lis, 2007 :569: sprawa wyglada tak
Lukasz bardzo bardzo fajny chlopak. Był bardzo zadowolony ze przyszła do niego osoba ktora tez interesuja sie samochodami. Szybkich i wscieklych obejrzal kilka razy, mama przynosi mu wszystkie gazety o tuningu i autach.
Tak interesuje sie tuningiem. Prawo jazdy zrobi odrazu jak bedzi mogl i wtedy by chcial ulepszac auto. Bardziej mysli o wizualnym tuningu: spoilery i neony ale mysle ze jak spotka sie z nami to zmieni zdanie
Jego ulubionym autem jest
Tak HONDA CIVIC!! z tego co uzgodnilismy to 5gen.
Zaczołem opowiadac Lukaszowi ze jest taki klub samochodowy ktrego jestem czlonkiem i naleza do niego osoby ktore maja auta stuningowane i to nie tylko wizualnie ale glownie mechanicznie.
Lukasz otworzyl szeroko oczy i zaczol sluchac z mega skupieniem.
I te osoby przeczytaly na stronie o nim i chcialy by spelnic jedno z jego marzen ktore zwiaze jest z motoryzacja.
Lukasz caly czas sluchal ale bylo widac ze zaczol rozmyslac o czyms.
Powiedziałem ze u nas w klubie jest chyba z 5-6 hond i pare powyzej 200KM
Lukasz zrobil :651:
Dodałem ze jest jeszcze pare innych sportowcow o duzej mocy i pare rajdowek.
i juz bylo widać co jest najwiekszym marzeniem Łukasza
rozmawialismy jeszcze o autach, Hołku troche i pod koniec spytalem dla formalnosci o najwieksze marzenie.
-Spotkać sie z waszym klubem i Hołowczycem
Z uwagi na zasady fundacji uzgodnilismy z Łukaszem ze marzeniem bedzie spotkanie z Hołowczycem a my tzn. klub bedziemy i zorganizujemy oprawę tego marzenia.
Widać ze Łukasz jest bardzo bardzo mega zajarany cała sprawą. Bo na poczatku nie zdawał sobie sprawy ze jest klub samochodwy i ludzie ktorzy maja super auta i chcieli by mu je pokazac, przewiesc, opowiedziec itp itd etc.
z Medycznych i organizacyjnych spraw:
Łukasz jest tydzień po operacji nogi. Ma nowotwor kości. Jest silny zaczyna chodzic o kulach narazie ale po tygodniu/2 powinien poruszac sie o wlasnych silach. Wyniki ma dobre. Jutro bede starał sie skontaktować z jego lekarzem czy nie ma zadnych przeciwskazań do realizacji tego marzenia.
Generalnie marzenie moglo by sie odbyc dopiero za miesiac aż skonczy chemie i bedzie chodził.
w tym tygodniu ograne sprawe z Hołkiem, co kiedy i jak.
P.S w nadchodzacy weekend wybieram sie do Łukasza bo obiecałem mu pokazac zdjecia i filmiki naszych aut. Może ktoś jest chętny pojechać ze mna??
Czy ma ktoś NFS underground?? bo Łukasz nie ma, a bardzo by chciał bo tam podobno jest honad civic.Rudello - Nie 11 Lis, 2007 MICK bardzo SUPER!
dziekuje w imieniu wszytskich.206 Gti - Nie 11 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
mama przynosi mu wszystkie gazety o tuningu i autach.
Dam Ci Gazete "GT" z moim autem... Moze to bedzie dla niego fajne objezec auto w Gazecie a potem pojezdzic tym samym...
( jak bym był mały to było by dla mnie SUper
Rudello napisał/a:
k interesuje sie tuningiem. Prawo jazdy zrobi odrazu jak bedzi mogl i wtedy by chcial ulepszac auto. Bardziej mysli o wizualnym tuningu: spoilery i neony
Tak ... chłopkai z Calibra Tunnig team by sie przydali ....
Rudello napisał/a:
Tak HONDA CIVIC!!
Lenny !!!:)
Rudello napisał/a:
P.S w nadchodzacy weekend wybieram sie do Łukasza bo obiecałem mu pokazac zdjecia i filmiki naszych aut. Może ktoś jest chętny pojechać ze mna??
Jestem... Tylko jak z tymi zdięciami .. moze zbierzemy po pare ... w tym temacie niech każdy wrzuci i na laptopie sie mu pokaże!!:)
Rudello napisał/a:
Czy ma ktoś NFS underground??
Torrent?r26rulez - Nie 11 Lis, 2007 ja moge mu oddac nfs carbon jezeli takiej nie maMisiek_lbn - Nie 11 Lis, 2007 jeśli jest tam civ, to pewnie się zgodzi
ale trzeba brać też pod uwagę wymagania sprzętowe, a carbon już ma większe nić UG r26rulez - Nie 11 Lis, 2007 napiszcie tylko gdzie mam podrzucic- moze sie przydaRudello - Nie 11 Lis, 2007
206 Gti napisał/a:
Tak HONDA CIVIC!!
i eM, the Mc, carlose, michał kto jeszcze posiada?
206 Gti napisał/a:
Dam Ci Gazete "GT" z moim autem... Moze to bedzie dla niego fajne objezec auto w Gazecie a potem pojezdzic tym samym...
?
git ustawimy sie jakos przed weekendem.
Lachim, sprawdze jakiego ma laptopa i sie odezwe do ciebie.
co do zdjec to pozbieram od kazdego z pimpka.BaRtO_206GT - Nie 11 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
206 Gti napisał/a:
Tak HONDA CIVIC!!
i eM, the Mc, carlose, michał kto jeszcze posiada?
Ja moge zabrac ex-Honde Shortiego.Anonymous - Nie 11 Lis, 2007 chyba najidealniej nadaje sie Honda The Mac'a