-Śnieg
-Grad
-Mróz
-Tornado
-Burza z bita śmietaną
przyjdą w noc poprzedzającą start 106 - Wto 11 Lis, 2008 klasa nie za bogata nam sie zebrala my + 5ciu. a w generalce to nie ma co wybzydzac
80 zalog to juz calkiem calkiem w porownaniu do 30 w rsmp
4:25 Ładny boczur - myślałem że będzie beret-kapcie 106 - Wto 11 Lis, 2008
autoklub.pl napisał/a:
Jako ostatnia niespodzianka, na listę zgłoszeń Rajdu Cieszyńska Barbórka trafił Leszek Kuzaj w Peugeocie 207 S2000, na razie bez nazwiska pilota. Lista obejmuje 83 załogi, trzynaście w klasie Gość.
Leszek Kuzaj ostatnio startował w Cieszyńskiej Barbórce w 2001 roku - Corollą WRC.
nie lubię chomika martin.h - Wto 11 Lis, 2008 Niemy, Kuzaja można nie lubić, ja też za nim nie przepadam, ale zapie...lać po OS'ach to on potrafi. Dlatego wolę oglądać jednego Kuzaja niż 10 Bełtowskich, Rut itp.Niemy - Wto 11 Lis, 2008 może jeździć potrafi, ale jest nadętym bufonem, a takich ludzi nie trawie, dlatego ja wole oglądać 15 gorszych niż jednego królikaM - Wto 11 Lis, 2008 Jak dorosne bede dzwonic jak Kuzaj Koto - Wto 11 Lis, 2008 Noo teraz to jest szał. Jak dla mnie może byc bucem, podczas jazdy i tak tego nie widac za to można miec pewnośc, że nie będzie wolno. Obowiązkowo pierwszy oes bo potem to nie wiadomo jak z nim będzie CHRZANEK - Śro 12 Lis, 2008
Koto napisał/a:
Obowiązkowo pierwszy oes
I to najlepiej pierwszy trudny zakret martin.h - Śro 12 Lis, 2008
Cytat:
54 Baran Piotr Kowal Grzegorz Peugeot 306 A7
Proponuję zwrócić uwagę na tę załogę. Będzie bardzo szybko i bardzo widowiskowo. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to myślę że pierwsze miejsce w PPZM pewne.
Taka ciekawostka, podobno odcinek "Goleszów" idzie przez Kozakowice.106 - Śro 12 Lis, 2008
martin.h napisał/a:
Cytat:
54 Baran Piotr Kowal Grzegorz Peugeot 306 A7
Proponuję zwrócić uwagę na tę załogę. Będzie bardzo szybko i bardzo widowiskowo. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to myślę że pierwsze miejsce w PPZM pewne.
to pojechales ..... martin.h - Śro 12 Lis, 2008 A niby dlaczego? Mi się zawsze podobała jazda Piotrka, pamiętam jak wymiatał na autodromie w Chorzowie A-grupowym Sejem. A zeszłoroczny wynik na Cieszynce też był niczego sobie (4 w generalce eNkową 106'tką).