r26rulez - Pon 26 Lis, 2007 jakies oszukane te czasy.
przeciez tt to niezla padlina??
wiec nie wiem skad taki czas :549:GOKART - Pon 26 Lis, 2007 dla mnie te czasy są lekko zaczarowane... nie wiem czy testowali te auta w okresie zimowym czy jak, ale to aż nieprawdopodobne żeby taka Mazda 3 czy Audi TT pojechało Hondę S2000 na torze. Bądzmy realistami. Na suchym taka rozciągnięta na asfalcie Honda z napędem RWD o mocy 240 KM kręcąca się do 9000 tys. obr robi wiatrak z tych autek.Anonymous - Pon 26 Lis, 2007
lachim83 napisał/a:
jakies oszukane te czasy.
przeziez tt to niezla padlina??
wiec nie wiem skad taki czas :549:
Bo to nowe TT z silnikiem 3,2 i napędem 4x4.
Niebo a ziemia w porównaniu do starego, gejowego saxorulez - Pon 26 Lis, 2007
dzik napisał/a:
dlaczego EVO ledwo sie obronilo przed TT-tka
bo TT nadrabiało LANSEMsaxorulez - Pon 26 Lis, 2007
mAbZ napisał/a:
Bo to nowe TT z silnikiem 3,2 i napędem 4x4.
Niebo a ziemia w porównaniu do starego, gejowego
Zgadzam się.. Niestety Audi ostatnio w swoich autach stosuje te całe VORSCHPRUNG DURSCH TECHNIKCHRZANEK - Pon 26 Lis, 2007
saxorulez napisał/a:
VORSCHPRUNG DURSCH TECHNIK
:570: :570: :570:
A po polsku (albo angielsku) ???Anonymous - Pon 26 Lis, 2007 "Przewaga poprzez technikę"
(powinno być "Vorsprung durch Technik")saxorulez - Pon 26 Lis, 2007 Nie znam niemieckiego ale i tak nie zle mi poszło.Marek23 - Pon 26 Lis, 2007
saxorulez napisał/a:
GT2 jest z dupy...
Sekunde wolniejszy od Carrery Gt na Nurburgringu. Bardzo z dupy, masz rację...
dzik napisał/a:
Czekam na komentarz Marka dlaczego EVO ledwo sie obronilo przed TT-tka
Te czasy to lekka ściema, sorry, nie kupuję. Audi ma Alu-Frame i to dużo daje, ale Evo to inna bajka, nawet o tym nie dyskutuję.Anonymous - Pon 26 Lis, 2007 Jest wolność religijna i każdy może wierzyć w co chce... ale Ty w domu pewnie masz ołtarzyk poświęcony EVO? saxorulez - Pon 26 Lis, 2007
Marek23 napisał/a:
Sekunde wolniejszy od Carrery Gt na Nurburgringu. Bardzo z dupy, masz rację...
Zależy co kto lubi.. ja wole GT3 - nie ma turbo i jest fajniejsze. To jest moje zdanie.Marek23 - Wto 27 Lis, 2007
Cytat:
Jest wolność religijna i każdy może wierzyć w co chce... ale Ty w domu pewnie masz ołtarzyk poświęcony EVO?
Nie, po prostu pierwszy raz kwasa zarzuciłem w Evo i już się tak jakoś zawiesiłem
A, tak szczerze, to STI 05 lub 06 też mi się bardzo podoba i chętnie bym takiego przytulił...