strick - Czw 29 Lis, 2007 Z jakim silnikiem astra? Ja jeździłem taka 2,0 T i na wprost fajnie
Jak bys chciał to wnet bedzie do sprzedania
A to clio kiedys w zgierzu widziałem CHRZANEK - Czw 29 Lis, 2007 Michaś: Tobie sie kiedyś astra II coupe nie podobała... Przynajmniej w pimpie Tommiego tak uważałeś.
Cordoba to bardzo dziwny samochód, bo najpierw na starszej Cordobie Subaru wzorowało przód Imprezy, a teraz Mitsu wzoruje tył nowego Lancera Michał - Czw 29 Lis, 2007 kurcze chrzaniu wiem, ale dzisiaj cały dzien jedziłem tym samochodem i nie mówie ze fajnie sie prowadzi, ale mega wygodni mi sie nim jedziło.anjas - Czw 29 Lis, 2007
Michał napisał/a:
pozatyum, nowa impreza podoba sie anjasowi, a on jest z was wszysktich najmądrzejszy
hehe Michał
Rzeczywiście tył zajeżdża cordobą. To teraz pytanie co lepsze, cordoba czy lanos
Jak dla mnie i nowe evo i sti będą na wypasie.
Może kiedyś będzie mnie stać na taki samochód... Anonymous - Czw 29 Lis, 2007 Nie chodzi o to jak te auta bedą wygladac. Zresztą o gustach sie nie dyskutuje. Liczy sie "performance". Porzednia impreza N12 też wzbudzała kontrowersje (że niby Seat z przodu) ale teraz jest sliczna. No i co z tego jak silnikowo jest c.h.u.j.n.i.a z grzybnią.....
Pozyjemy - zobaczymy. Pierwszy rajd asflatowy i szutrowy - EVO X vs. STI n14 i okaze sie co lepsze.Michał - Czw 29 Lis, 2007 lagadulec - a kiedy to będzie ?Loko - Czw 29 Lis, 2007 Hmm w japoni już jechały oba w jednym rajdzie szutrowym jako zerówki, ale nic nie wiem o czasach
A Kuzaj jak tam w nowym sezonie bedzie juz nowa impreza?Anonymous - Pią 30 Lis, 2007 W nowym Winding Road jest test nowego STI wersji JDM.
Piszą że jest bardziej komfortowy i wyciszony.
(Moje zdanie: taki jest teraz trend w motoryzacji i nie ma się tego co czepiać)
Dalej piszą tak:
Przyciśnięty, kiwa się w zakrętach, przypominając jazdę nowego WRX
ale dzięki szerszemu rozstawowi osi trzyma się drogi pomimo tego.
Waga ok. 1480 kg. Przyspieszenie do 60 mil 4,6 sek
Troche mAbZ i Lagadula mają racji że TE samochody podziwiamy nie za wyglad ale za prowadzenie...
O ile wobec wygladu jestem i chyba pozostanę sceptyczny (no cóż o gustach sie nie dyskutuje), o tyle liczby do mnie docieraja i będe się cieszyl jezeli większość testów potwierdzi ze nowa STI jest szybsza od starej...Loko - Pią 30 Lis, 2007 Porównanie z lanosem to mały pikuś przy podobieństwie do dw lacetti.
M - Pią 30 Lis, 2007 Bo ja wiem Loko... teraz wszystkie auta są podobne, rownie dobrze moglaby byc podobna do kilku innych aut tamtego segmentu...Michał - Pią 30 Lis, 2007 dokladnie
macio ma racje.
Kia ceed to to samo co corolla e12
honda wypusciła nowego cifa, nie podobnego do niczego to luidzie sie krzywią ... i jak tu wszystkich zadowolic Anonymous - Pią 30 Lis, 2007
Loko napisał/a:
Porównanie z lanosem to mały pikuś przy podobieństwie do dw lacetti.
A zauwazyłeś, że to temat o STI? Bo Impreza którą pokazałeś na zdjęciu, to STI nie jest.
STI wygląda trochę lepiej:
A poza tym, jedyne negatywne co macie do powiedzenia o STI- to wygląd M - Pią 30 Lis, 2007 Oj tam, chłopaki zazdroszczą 4x4 po prostu Loko - Pią 30 Lis, 2007
mAbZ napisał/a:
A zauwazyłeś, że to temat o STI? Bo Impreza którą pokazałeś na zdjęciu, to STI nie jest.
A poza tym, jedyne negatywne co macie do powiedzenia o STI- to wygląd