To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - 2009 Nissan GT-R vs. 2008 Porsche 911 Turbo

mi - Czw 28 Lut, 2008

weźcie Wy się ogarnijcie, aaaaiiii...
:crazy:

Anonymous - Czw 28 Lut, 2008

JEZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU co za mozg.
czy gdziekolwiek napisałem ze czas jest wykrecony przez V spec? po raz ostatni ci pisze skoro GTr ma słaby czas, to Nissan chce zrobić mocniejszego V spec , zrozumiałeś teraz czy jeszcze z 20 razy musze ci tłumaczyć.

Loko - Czw 28 Lut, 2008

Naprawde nie mam siły do głupoty i upartości.
Pozdrawiam i kocham Cie :*

Michał - Czw 28 Lut, 2008

MI - zamknij jape , fight musi być :D

Generalnie to tekst jest troche dziwnie napisany.

Za bardzo nie wiadomo czy tekst odnosi sie do v-spec czy też do normalnego ale ...
Not content with lapping the Nürburgring at an eye watering 7 minutes and 38 seconds, Nissan’s Banzai Engineers are preparing an even meaner and much leaner version of their sublime GT-R supercar.

rozumiem to tak , ze samochodu jeszcze nie ma, dopiero go przygotowują ( chodzi mi o v-spec) . Więc logicznie, jak mogą podać czas samochodu którego de facto jeszcze nie ma ? Więc ten czas wykręcił "zwyklak-spec"

moze sie myle ...

Michał napisał/a:
rozumiem to tak , ze samochodu jeszcze nie ma, dopiero go przygotowują ( chodzi mi o v-spec) . Więc logicznie, jak mogą podać czas samochodu którego de facto jeszcze nie ma ? Więc ten czas wykręcił "zwyklak-spec"

Dokładnie !! ty to zrozumiałeś ale inny ,,kolega,, chyba nie chce.Wracając do tematu
Jesli V Spec bedzie miał -150Kg i + 70ps to zmieni troszke rywalizacje z 911 Turbo

saxorulez - Czw 28 Lut, 2008

Mam wrażenie ze torchę sie spinacie dla zasady.

Tym razem zrozumiałem to co napisł BaranMc

oke, to mam yptanie
co w koncu jest szybsze na nurbur... ? zwykly gtr czy 911 turbo ?

M - Czw 28 Lut, 2008

Moja honda jest najszybsza ale nikomu sie nie chwalilem zeby nie robić zamieszania w światku :D :D :D
k-mart - Czw 28 Lut, 2008

ciekawe czy bedzie jakas wersja JDM gt-r'a :D

Na pewno będzie :]
Japończycy zawsze wersje na własny rynek robią trochę lepsze:
trochę więcej mocy i/lub lepsze hamulce itd.

Młody Papież - Czw 28 Lut, 2008

:rotfl:
rasta - Czw 28 Lut, 2008

A co do V-Spec

Cytat:
550 HP GT-R V-Spec Set to Be Unveiled In Geneva

Set to make its grand appearance at this year's Geneva Motor Show is Nissan's 550hp, top of the line GT-R V-Spec. When we revealed details on the V-Spec featured in Japan's Best Car Magazine almost a month ago, we reported that the V-Spec would get an additional 30 hp on top of the current base model R35 GT-R, but we're glad that our report was completely off. The 3.8L Twin Turbo V-Spec will actually get an additional 70 hp over the base model GT-R, and also gets a 330 lb. weight reduction to top it off. Also included with the V-Spec trim to induce better downforce is a full bodykit. With this being said, the GT-R is set to finally go on sale in Europe after the Geneva Auto Show, and the going price is expected to be 73,000 euros ($107,000 USD), while the V-Spec will supposedly be available for an additional 26,700 euros ($39,184 USD).

hihihihi
czyli zobacze premiere na własne oczęta moję cudne :D
dobra to co jest w koncu szybsze ? prosie czy nismo ?

rasta - Czw 28 Lut, 2008

Oprócz Nürburgring , Nismo
Marek23 - Czw 28 Lut, 2008

530 koni, ponad okolo 300kg mniej niz Nismo i naped rwd. Tak, gt2 leje Nissana, chyba , prawa fizyki. Poza tym idzie facelift 911, extra konie dla wszystkich prosiakow.