To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - poszukuje informacji o ATR

k-mart - Wto 08 Sty, 2008

Gdzie jest Dzik? Czy to juz koniec krucjaty przeciew ATR?
Stf - Wto 08 Sty, 2008

strick napisał/a:
Stf napisał/a:
ATR nie kupuje się raczej do robienia kilometrów

A do czego? aby stały za szyba ??

Kupuje się do jeżdżenia, a nie do robienia kilometrów.

strick - Wto 08 Sty, 2008

Jezdzac nie robisz kilometrów?
Stf - Wto 08 Sty, 2008

strick napisał/a:
Jezdzac nie robisz kilometrów?

Właśnie taka jest różnica pomiędzy ATR a bmw e46 wg. mnie. Masz prawo tego/mnie nie rozumieć. Wystarczy na dziś. ;)

A ludzie ktorzy maja ATR i jezdza nim nacodzien?
Anonymous - Wto 08 Sty, 2008

boze :) spytac sie cos u was to zaraz picset odbic od tematow :)
faktycznie wniosek jest taki, jak wydukowalem,,,

atr to cacuszko moze 40tysi to sporo ale 35 mozna upolowac jak dobre z 2000r to warte uwagi

i zauwazylem ze faktycznie na tym forum japonce maja przejban..ee :) ktos sie wychyli np ja ze silnik z atr moze byc fajny to ktos powie ze nie bo ma za maly moment i ten z bmw jest lepszy bo ma 3litry ,, dzizissss,,, albo ma slabe wykonczenie i jest glosny ,,, heheh atr to nie limuzyna!!! dla mnnie osobiscie charakter tego auto to taki ctr z kufrem i dodatkowa para drzwi,,

dajcie troszke przestrzeni na tym forum japoncom :)

Ja tylko odpowiadałem Stf, lubie japonskie auta... Ale akurat ATR do mnei nie przemawia, wolal bym nowszego accorda 2,4
Stf - Wto 08 Sty, 2008

strick napisał/a:
Ja tylko odpowiadałem Stf, lubie japonskie auta... Ale akurat ATR do mnei nie przemawia, wolal bym nowszego accorda 2,4

właśnie nie kumasz w ogóle o czym piszę. przez co wnioskuję że dla Ciebie równie dobrym wyborem mogłoby by mondeo tdci.

nie rozumiemy się niestety.

tak czarno - biało:

czy widziałeś kiedyś atr'a ciągnącego przyczepę kempingową ? czy latającego codziennie po europie w sprawach służbowych ?

bmw ze swoimi plackowatymi siedzeniami znakomicie przypada do gustu niektórym panom po 60tce. oczywiście są świetnymi autami ale nie są dla mnie tak zadziorne i z taką nutą jak atr.

Marek23 - Wto 08 Sty, 2008

Evo, STI, wszystkie sportowe civy prócz tego ostatniego kocham. Do tego jeszcze Celica, Skyline, NSX,itd jaram się. Japońce są zajebiste, ale akurat ATR jest średni

Stf napisał/a:
europie w sprawach służbowych ?

Widziałem i do tego tez Mikson chciałby je kupic...

Sam mowiłes ze w Mpakiecie sa ok siedzienia i takie Ci pokazałem, wiec juz o tym teraz nie mow...

Stf - Wto 08 Sty, 2008

Marek23 napisał/a:
Evo, STI, wszystkie sportowe civy prócz tego ostatniego kocham. Do tego jeszcze Celica, Skyline, NSX,itd jaram się. Japońce są zajebiste, ale akurat ATR jest średni

sorry za ot - ale celice to za co tak bardzo ?

ATR jak widzisz nie tylko dla mnie nie jest jakims super rozwiazaniem...

http://www.moto.allegro.p...s_do_setki.html

Np za cos takiego i to co w rajdach robiła

Stf - Wto 08 Sty, 2008

strick napisał/a:
http://www.moto.allegro.pl/item291283754_toyota_celica_gt4_4x4_255km_6s_do_setki.html

Np za cos takiego i to co w rajdach robiła

aaaa ok - o tych starszych w wersji turbo to się zgodzę w 100%, myślałem że chodzi o ostatnią budę.

Michał - Wto 08 Sty, 2008

ATR na ZDECYDOWNIE TAK

Dobra, poprosze cos ciekawego w cenie tamtego atr'a, z silnikiem do 2.2 , no 2.5, rocznikowo NIE starszy jak tamten ATR. No i oczywiscie zeby mikson mógł rano pojechać tym do przedszkola zawiesc dzieciaki a pozniej w garniaku do pracy, po czym wyskoczyć na tor z nami wieczorem. Np tor Hokenhajm :D
Dla mnie ATR jest mega fajnym furakiem. Szczególnie biały.

Marcin ( gej mart :D ) napisał ze japoczyki nie robią dobrych sedanów.
Moim zdaniem robią, i to bardzo dobre. Daj mi cos fajnego go 80 tysiecy.
Wole Avensisa, accordeona noweg ( chodz podobno kiepo sie prowadzi ) niz mesia A-klase, beemke 120.

Mikson, nie słuchaj ich, szukaj ATR'a ;) Ale nie kupuj tego, tylko szukaj białego