k-mart - Wto 08 Sty, 2008 Gdzie jest Dzik? Czy to juz koniec krucjaty przeciew ATR?Stf - Wto 08 Sty, 2008
strick napisał/a:
Stf napisał/a:
ATR nie kupuje się raczej do robienia kilometrów
A do czego? aby stały za szyba ??
Kupuje się do jeżdżenia, a nie do robienia kilometrów.strick - Wto 08 Sty, 2008 Jezdzac nie robisz kilometrów?Stf - Wto 08 Sty, 2008
strick napisał/a:
Jezdzac nie robisz kilometrów?
Właśnie taka jest różnica pomiędzy ATR a bmw e46 wg. mnie. Masz prawo tego/mnie nie rozumieć. Wystarczy na dziś. strick - Wto 08 Sty, 2008 A ludzie ktorzy maja ATR i jezdza nim nacodzien?Anonymous - Wto 08 Sty, 2008 boze spytac sie cos u was to zaraz picset odbic od tematow
faktycznie wniosek jest taki, jak wydukowalem,,,
atr to cacuszko moze 40tysi to sporo ale 35 mozna upolowac jak dobre z 2000r to warte uwagi
i zauwazylem ze faktycznie na tym forum japonce maja przejban..ee ktos sie wychyli np ja ze silnik z atr moze byc fajny to ktos powie ze nie bo ma za maly moment i ten z bmw jest lepszy bo ma 3litry ,, dzizissss,,, albo ma slabe wykonczenie i jest glosny ,,, heheh atr to nie limuzyna!!! dla mnnie osobiscie charakter tego auto to taki ctr z kufrem i dodatkowa para drzwi,,
dajcie troszke przestrzeni na tym forum japoncom strick - Wto 08 Sty, 2008 Ja tylko odpowiadałem Stf, lubie japonskie auta... Ale akurat ATR do mnei nie przemawia, wolal bym nowszego accorda 2,4Stf - Wto 08 Sty, 2008
strick napisał/a:
Ja tylko odpowiadałem Stf, lubie japonskie auta... Ale akurat ATR do mnei nie przemawia, wolal bym nowszego accorda 2,4
właśnie nie kumasz w ogóle o czym piszę. przez co wnioskuję że dla Ciebie równie dobrym wyborem mogłoby by mondeo tdci.
nie rozumiemy się niestety.
tak czarno - biało:
czy widziałeś kiedyś atr'a ciągnącego przyczepę kempingową ? czy latającego codziennie po europie w sprawach służbowych ?
bmw ze swoimi plackowatymi siedzeniami znakomicie przypada do gustu niektórym panom po 60tce. oczywiście są świetnymi autami ale nie są dla mnie tak zadziorne i z taką nutą jak atr.Marek23 - Wto 08 Sty, 2008 Evo, STI, wszystkie sportowe civy prócz tego ostatniego kocham. Do tego jeszcze Celica, Skyline, NSX,itd jaram się. Japońce są zajebiste, ale akurat ATR jest średnistrick - Wto 08 Sty, 2008
Stf napisał/a:
europie w sprawach służbowych ?
Widziałem i do tego tez Mikson chciałby je kupic...
Sam mowiłes ze w Mpakiecie sa ok siedzienia i takie Ci pokazałem, wiec juz o tym teraz nie mow...Stf - Wto 08 Sty, 2008
Marek23 napisał/a:
Evo, STI, wszystkie sportowe civy prócz tego ostatniego kocham. Do tego jeszcze Celica, Skyline, NSX,itd jaram się. Japońce są zajebiste, ale akurat ATR jest średni
sorry za ot - ale celice to za co tak bardzo ?strick - Wto 08 Sty, 2008 ATR jak widzisz nie tylko dla mnie nie jest jakims super rozwiazaniem...strick - Wto 08 Sty, 2008 http://www.moto.allegro.p...s_do_setki.html
Np za cos takiego i to co w rajdach robiłaStf - Wto 08 Sty, 2008
aaaa ok - o tych starszych w wersji turbo to się zgodzę w 100%, myślałem że chodzi o ostatnią budę.Michał - Wto 08 Sty, 2008 ATR na ZDECYDOWNIE TAK
Dobra, poprosze cos ciekawego w cenie tamtego atr'a, z silnikiem do 2.2 , no 2.5, rocznikowo NIE starszy jak tamten ATR. No i oczywiscie zeby mikson mógł rano pojechać tym do przedszkola zawiesc dzieciaki a pozniej w garniaku do pracy, po czym wyskoczyć na tor z nami wieczorem. Np tor Hokenhajm
Dla mnie ATR jest mega fajnym furakiem. Szczególnie biały.
Marcin ( gej mart ) napisał ze japoczyki nie robią dobrych sedanów.
Moim zdaniem robią, i to bardzo dobre. Daj mi cos fajnego go 80 tysiecy.
Wole Avensisa, accordeona noweg ( chodz podobno kiepo sie prowadzi ) niz mesia A-klase, beemke 120.
Mikson, nie słuchaj ich, szukaj ATR'a Ale nie kupuj tego, tylko szukaj białego