Rasta, cieszmy sie fordami, tak szybko odchodza... (biodegradacja )rasta - Pon 14 Sty, 2008
dzik napisał/a:
tak szybko odchodza...
Spod świateł na pewno Anonymous - Pon 14 Sty, 2008
rasta napisał/a:
A tak na poważnie to prawda zawsze leży po środku...
czyli pomiedzy 126p a Tico - juz widze ten wyscig dzik vs eM tylko wybierzcie sobie kto atakuje malczarem a kto tikulcem (ps Oskar ty nie pomagaj przy wyborze )rasta - Pon 14 Sty, 2008 Kwintesencja JDM znajduje się na początku poniższego filmiku
http://youtube.com/watch?v=74NS7S4kZCoBaRtO_206GT - Pon 14 Sty, 2008 Rasta jaki czas na KOE zrobiles?saxorulez - Pon 14 Sty, 2008 barto... OTrasta - Pon 14 Sty, 2008
BaRtO_206GT napisał/a:
Rasta jaki czas na KOE zrobiles?
Lipny BaRtO_206GT - Pon 14 Sty, 2008 ryj!! lepiej sie zajmij ta sprawa o ktorej dzwonilem bo ten gosc ma zamiar startowac w tym roku na KOE a jak nie ogarniesz dupy to nic z tego nie bedzie k-mart - Pon 14 Sty, 2008 Chyba zaloze temat "focusa staram sie zrozumiec..." M - Pon 14 Sty, 2008 A ja francuza rasta - Pon 14 Sty, 2008
Niestety tu nic nowego nie ma k-mart - Pon 14 Sty, 2008 Racja, "Raste staram sie zrozumiec.." KonradMK - Pon 14 Sty, 2008 Każdy kto się przechwala jest frajerem, a kiedy stara się pokazać swoją rzekomą wyższość to traci czas. Niech sobie hondy będą niezniszczalne, francuzy niech się dalej psują, a fordy gniją na szrotach Jak sobie kiedyś kupię nowiutkiego Astona to i tak mi to będzie wisieć Niemy - Pon 14 Sty, 2008 dobrze Kondi prawisz, a ja Cie wtedy i tego Twojego flegmatycznego astonka skiluja moja piekna Porszawka