MoRToN - Wto 18 Mar, 2008 To i ja wpadne jako kibol OSKAR - Wto 18 Mar, 2008 panowie ja przyjade okolo 19.40
nie wiem czy zdaze sie zapisac i wystartowac,ale zobaczymy.
to ci co beda to wypatrywac blue saxo na WGM-ach rasta - Wto 18 Mar, 2008 OSKAR, nawet jak bedziez o 19:59 to zdążysz się zapisać anjas - Wto 18 Mar, 2008 a ja nie wpadne.
Kiepsko się czuję a pogoda jest kijowa i się pękam.OSKAR - Wto 18 Mar, 2008
rasta napisał/a:
OSKAR, nawet jak bedziez o 19:59 to zdążysz się zapisać :>
a ty bedziesz???
mi sie znow plany zmieniaja,ale moze ogane wszystko i przyjade,mam taka nadziej.
bo jakies ronde vou mi sie szykuje ;D ;D ;D ;Drasta - Wto 18 Mar, 2008 Ja wpadnę, tylko qarwa lipa z tą pogodą... Anonymous - Wto 18 Mar, 2008
OSKAR napisał/a:
ronde vou
hehe Rendez-vous? to pisz juz po ludzku randewu MoRToN - Wto 18 Mar, 2008 Lipa pogoda... Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 ja niestety nie moglem sie dzis spoznic do pracy przez to otwieranie/łącznie T1zT2 a takie zajebis...te warunki pcs - Wto 18 Mar, 2008 a ja bylem, pogoda w sumie nie byla juz taka zla, byl Chrzaniu z Milenka, Rasta i Oskar i moze ktos jeszcze kogo nie poznalem. I bylo fajnie. Powozilismy sie moim dziaduniem a potem Rasty foka (ciekawe kto sie bardziej bal )
z wydarzen na torze to jak dla mnie fajnie jechala legacy, a poza torem to cuda robil jakis burak w lanserze krecac baki na wszystkich okolicznych drogach pod prad ...
bardzo milo bylo, thx!Anonymous - Wto 18 Mar, 2008 tym bardziej niedobrze, ze nie moglem przybyc, bo byśmy sobie pawełku pogadali OSKAR - Śro 19 Mar, 2008 kurtyna a ja ucieklem do kina
zamiast sie z chlopakami integrowac w lansowozie
ale volvo jest po prostu pikne rasta - Śro 19 Mar, 2008 Pogoda była fatalne, ale doborowe toowarzystwo. PCS, ja w dziadku czułem się komfortowo i bezpiecznie na tylniej kanapie CHRZANEK - Śro 19 Mar, 2008 Byłem - i szczerze mówiąc obserwowanie rywalizacji portowej na śńiegu i wietrze specjalnie mnie nie kręciło...
Za to przejażdżki "Dziaduniem" oraz "Turbofoką" rozgrzały mnie do czerwoności...saxorulez - Śro 19 Mar, 2008