Anonymous - Sob 14 Cze, 2008 bardzo ladne ... moze cos w wielkim formacie bym zapodal sobie na sciane strick - Sob 14 Cze, 2008 Jim kurde jak bede musiał zrobic jakies foty, to zadzwonei do Ciebie Anonymous - Sob 14 Cze, 2008 dzieki chlopaki, zawsze milo ze komentujecie
tutaj na poczekaniu na komplet kilka bardziej dokumentacyjnych
co do r26 to mialem co do niego koncepcje ale pojawil sie a mialo go nie byc takze sie nie udalo zrobic tego co chcialemAnonymous - Sob 14 Cze, 2008 9
10
11
12
13
Anonymous - Sob 14 Cze, 2008 swietnie wyglada jak Megane jest miedzy waszymi autami . taki rodzynek a tak zupelnie wg mnie nie pasuje do sesji ale zdjcia i pomysł DUZY PLUS PiTT - Nie 15 Cze, 2008 świetne zdjęcia
jak możesz napisz jakiego filtru używasz przy obrabianiu zdjęć, korzystasz z PS'a?
może być na priva jak nie chcesz zdradzać swojego sekretu
śmiało możesz wrzucać tutaj foty
http://www.foto-moto.pl/
zapewne otrzymasz wiele cenny radGaydek - Nie 15 Cze, 2008 Fakt, R26 trochę nie pasuje , ale generalnie bardzo dobre fotki, tzn. mi się podobają .Mick - Nie 15 Cze, 2008 zacne Anonymous - Nie 15 Cze, 2008 dzieki za komentarze. R26 wiadomo, odrzutek, nie pasuje i mialo go nie byc ale przyjechal to mu pozwolilismy zostac mi sie podoba jak jest wziety w kleszcze
Pitt, znajomy mi zainstalowal PS CS3 od siebie jak kupilem maka i tak metoda prob i bledow do tej pory probuje najrozniejszych rzeczy ciagle nie majac pojecia co bedzie, metoda na malpe Uzywam pewnie 5% jego mozliwosci. Jesli chodzi o fitry to czasami jakis cieply dla vintagowego looku ale tutaj akurat musialem szronic zimnym bo na zdjeciach nocnych z aparatu tych z ostatniego rzutu wszystko bylo pomaranczowe. Slup, miniak, meganka bez roznicy
z jednej strony to robie to dla siebie bo to lubie nie traktujac tego pro, total amatorka, a z drugiej strony zawsze konstruktywna krytyka jest dobra. Wydawalo mi sie ze tam jest jednak jakis tam poprawny kanon i nie lubi sie innych styli (moze sie myle bylem tam z dwa razy) no i wrzuca sie max 3 foty ja tak nie umiem
Anonymous - Nie 15 Cze, 2008
dzik - Nie 15 Cze, 2008
JIMEK napisał/a:
zdjeciach nocnych z aparatu tych z ostatniego rzutu wszystko bylo pomaranczowe.
A uzywasz recznego ustawiania balansu bieli i uzywasz raw?dzik - Nie 15 Cze, 2008 dubletAnonymous - Nie 15 Cze, 2008 nie wiem co to pierwsze oznacza ale robie rawy nie jpg Rudello - Nie 15 Cze, 2008
JIMEK napisał/a:
teaser nowego rzutu z innej beczki
zagościło juz u mnie na tepecie... zreszta jak wiekszosc z tego tematu.
Good job! bravisimo