Picius, a moze na zime chcial bys kupic 18"?? Nadal je mam...
nie no co Ty... na zimę tylko 17" będą
a tutaj już zapodaje finalne wersje fotek
Vlodarsky - Śro 27 Sie, 2008 Wielkie suki ale mógłbyś pójść w chrom 22 cale i wszystko na biało !!Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 ta... dubaj stajl? PiTT - Nie 31 Sie, 2008 trochę zabawy w ps'ie z kolorami
i wersja
b&w
Vlodarsky - Pon 01 Wrz, 2008 lotnisko na bemowie
przez to płuco silnik wygląda jak by to był do wycieraczki PiTT - Śro 17 Wrz, 2008 zwracam się do Was drodzy koledzy wiedząc, że nikt nie ma takiego gustu jak Wy
ja mam swój typ, ale chciałby się poradzić - wszystko do ew. rozegrania w ciągu najbliższych tyg. tylko cały czas się zastanawiam czy rezygnować z chromu
1. obecnie
2. shadow line + obecne listwy na zderzakach
3. shadow line + listwy pod kolor
ps - Śro 17 Wrz, 2008 opcja nr 4 - obecny chrom wokol szyb plus listwy pod kolorMoRToN - Śro 17 Wrz, 2008 Buma znacznie wyładniała, jest Git !PiTT - Śro 17 Wrz, 2008 dzięki
dobra, decyzja podjęta, idziemy w kierunku który mi się od początku najbardziej podobałAnonymous - Śro 17 Wrz, 2008 felgi chromowane sa takze mi sie podoba jak jest. Moze ten plastik tylko, ale z drugiej strony naprawde zle nie jest. blackout musialbys totalny zrobic jakby coJakarti - Nie 21 Wrz, 2008
carlose napisał/a:
kurde pitt, ale widoki gdzie ty byłeś ? zajebiście...
lol lol lol - z Toba na wakacjach byl, co Ty?! siedziales tam w pokoju caly czas, czy co? r26rulez - Czw 25 Wrz, 2008
PiTT napisał/a:
3. shadow line + listwy pod kolor
Najbardziej zajebista opcja.
Shadow line wymiata- szczegolnie w 3 e91 PiTT - Czw 25 Wrz, 2008 no tak będzie
walić chrom, nie po to kupiłem shadowa wokół szyb, żeby nie zmieniać
a zderzaki polakierowane nabiorą nowocześniejszego kształtu
ogólnie nie powinno być źle, tylko czekam na termin u lakiernika r26rulez - Czw 25 Wrz, 2008
PiTT napisał/a:
ogólnie nie powinno być źle
bedzie zajebiscieAnonymous - Czw 25 Wrz, 2008 Kurde Pittu Pittu normalnie jakbys w Grójcu z sady wyjechał