Ja. Czekam na 2!Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 w starcrafta mocno pocinałem ,, kurcze dlaczego takie fajne gry kiedyś robili a teraz to tylko 3d w większości, gdzie ta grywalność z tamtych lat ?:)M - Pon 27 Paź, 2008 Panowie, czuję ze jest potrzeba zagrania hothatchowej sesji w jakiegos RTSa nocą.
What ya fink?KonradMK - Pon 27 Paź, 2008 widziałem w weekend fallout 3 na PS3, zajebioza mimo że 3D. Muszę to mieć.
PS dla tych którzy tak krzyczą że gry na konsole są lepiej zrobione, fajniejsze, miodniejsze i grywalniejsze. Far Cry na PS3 to kupa nad kupy. Na dobrym kompie zmiata wersję PS3 gdzieś w okolice DOOM1 hehehek-mart - Pon 27 Paź, 2008
eM napisał/a:
RTS
A co to?KonradMK - Pon 27 Paź, 2008 Ruska Twoja StaraMichał - Pon 27 Paź, 2008 Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 właśnie testuję osx na moim lapciu , jest kilka jeszcze małych zgrzytów ale jest i tak nieźle to tego co było rok temu
jak ktoś chce się pobawić to zapraszam na forum http://forum.osx86.org.pl/index.phpdzik - Sob 20 Gru, 2008 ja testuje osx od miesiaca na sprzecie do tego dedykowanym
chyba porzuce komputery, vista nie dziala, xp jest z epoki kamienia lupanego, osx nie jest stabilny
wczoraj w pociagu internet przez bt dzialal pol godziny, pozniej umarl, restarty i inne zabawy nie dzialajaAnonymous - Sob 20 Gru, 2008 u mnie poszedł kernel vanilla a to już coś, walczę z wyjściem słuchawkowym audio bo nie działa i sleep a tak leo śmiga co instalowałeś iatkosa i5?M - Sob 20 Gru, 2008 heheh kernel vanilla...
linuksowe klimaty
Na jakim to jadrze jest oparte?Michał - Sob 20 Gru, 2008 woooow
zajebiscie
rozumiem ze to mac na pcAnonymous - Sob 20 Gru, 2008 nie linuksowe tylko unixowe, a kernel nie tylko występuje w linuxach
oparte to jest na oryginalnym jądrze osx leopard 10.5.5
http://www.apple.com/macosx/technology/unix.html
tak to osx na pc, tylko najlepiej wcześniej sprawdź jaki masz support sterów bo są specjalne dystrybucje osx z dodatkowymi sterami ale małe problemy są do rozwiązania praktycznie zawsze
natomiast mi leo obecnie bardzo fajnie śmiga, jak go dopieszcze to może zrobię z niego główny system jak miałem kiedyś maka tak osx jest dla mnie nadal wybawieniem po rocznej pracy na viście
poczytaj tutoriale bo oba systemy obok siebie nie jest tak łatwo postawić jak w przypadku linucha
ale wszystko można
pozdrM - Sob 20 Gru, 2008
mikson napisał/a:
nie linuksowe tylko unixowe, a kernel nie tylko występuje w linuxach
oparte to jest na oryginalnym jądrze osx leopard 10.5.5
Bardzo Cie przepraszam miki ale pouczasz starego unixowca/linuksowcaAnonymous - Sob 20 Gru, 2008 nie pouczam tylko wyjaśniam