To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - wyrazow seszyn

mi - Pon 07 Kwi, 2008

świetne kino, prawie coś widać :rotfl:
Luuuuzix - nie było tak źle, niestety akurat 2 razy poszedłem z dupy torem za prostą startową, bo se boczkami robiłem, zamiast się napiąć bardziej, eeeehhhh... :crazy:

Anonymous - Pon 07 Kwi, 2008

mi napisał/a:
jeśli stać Cię na jeżdżenie raz czy dwa w miesiącu na któryś z dalszych torów - świetnie, mnie nie.

Tak samo można powiedzieć, jeśli stać Cię na niszczenie i strzelenie dacha - świetnie, mnie nie...

Bart - Pon 07 Kwi, 2008

lewap napisał/a:
Tak samo można powiedzieć, jeśli stać Cię na niszczenie i strzelenie dacha - świetnie, mnie nie...

nie bardzo kumam...

kubas - Pon 07 Kwi, 2008

fajny rejsingowy spocik mieliscie !!

mi ciesze sie ze pug w koncu jezdzi jak trzeba !! a ze ogarniasz niesamowicie to bylo wiadomo od poczatku :D :*

Loko - Pon 07 Kwi, 2008

Milczeć kurwa bo pozabijam, nie podoba się to nie przyjeżdzasz i koniec.
Bez sensu gadka w poznaniu kielcach czy gdziekolwiek indziej jak się za bardzo napniesz to tak samo strzelisz dacha, albo rozbijesz auto, nie jeden już pokazał że da się to zrobić. Jak wygramy w totka to wszyscy będziemy naparzać dwa razy w miesiącu po nurburg ringu.

mi - Pon 07 Kwi, 2008

...i może zaczniesz poprawiać czasy...

...ale nie wygraliśmy w totka, jeździmy po wyrazowie, bawimy się przednio, a Loko ze zlotu na zlot - wolniej :lol2:
Sorki, jestem podły, wiem. Next time będzie lepiej, teraz za dużo buractwa było przeszkadzającego, może w tym rzecz...

Loko - Pon 07 Kwi, 2008

No nie za to to zrobię Ci jakiś sabotaż następnym razem, poodkręcam koła, nasmaruje olejem albo coś jeszcze bardziej okrutnego wymyśle :rotfl: i już nie będziesz najszybszy :P
mi - Pon 07 Kwi, 2008

:rotfl:
ade - Pon 07 Kwi, 2008

lewap napisał/a:
mi napisał/a:
jeśli stać Cię na jeżdżenie raz czy dwa w miesiącu na któryś z dalszych torów - świetnie, mnie nie.

porzycz auto to strzele ci dacha na kielcach czy dowolnym innym torze... na wyrazowie bylem 3x i nigdy nic jakos mi sie nei stalo... a jezdzac po miescie mialem pare dzwonow... wiec jednak wole wyrazow niz oes wokol osiedla

Marek23 - Pon 07 Kwi, 2008

Mi wszystkimi zamiata i jeszcze chce biednego narcyza upokorzyc, ktory juz i tak ma spadek formy. :wall: Wyrazoz ma troche rajdowy charakter i to jest nawet fajne.
A co do wylotow, to sorry, ale trzeba jezdzic tak, zeby nie wypadac. Na Super Oes ja tez sie pisze...

fydi - Pon 07 Kwi, 2008

mi tam wyrazów w 100% odpowiada. ten gość od 106 to bardzo chciał wydachować. auto bardziej kierowało nim niż on autem.

P.S. http://video.google.pl/vi...earch&plindex=1

:D

Anonymous - Pon 07 Kwi, 2008

Loko napisał/a:
Bez sensu gadka w poznaniu kielcach czy gdziekolwiek indziej jak się za bardzo napniesz to tak samo strzelisz dacha, albo rozbijesz auto, nie jeden już pokazał że da się to zrobić

Zgadzam się...

ade napisał/a:
na wyrazowie bylem 3x i nigdy nic jakos mi sie nei stalo...

( oby tak dalej ) ....ale prawdopodobieńswto że wylatując w Wyrazowie w pole strzelisz dacha jest jednak większe, niż na powyższych obiektach.

Marek23 napisał/a:
A co do wylotow, to sorry, ale trzeba jezdzic tak, zeby nie wypadac

Tak, ale gdzieś trzeba się nauczyć bezpiecznie i szybko jezdzic, by właśnie w razie pomyłki podczas nauki - nie strzelić dacha, a bezpiecznie opuścić trase :]

michool_vt - Wto 08 Kwi, 2008

lewap 10.05. SUPEROES III Eliminacja Miedziana Góra jedziem!! , peace :D
michool_vt - Wto 08 Kwi, 2008

:D
Marek23 - Wto 08 Kwi, 2008

lewap napisał/a:
Tak, ale gdzieś trzeba się nauczyć bezpiecznie i szybko jezdzic, by właśnie w razie pomyłki podczas nauki - nie strzelić dacha, a bezpiecznie opuścić trase :]

Tu masz racje. Ale tak czy owak uwazam, ze najwiekszym priorytetem przed kazdym upalaniem, rajdem czy wyscigiem jest bezpiecznie dojechac do konca. Jak widac koles ze 106 zamienil sie w malpe i oto efekt.