M - Nie 20 Kwi, 2008 Rekinie, wyjmij swoj komputer, zrob zdjecie z kazdej strony gdzie jest cos napisane i przeslij mi na em@pgmfi.pl proszę.saxorulez - Nie 20 Kwi, 2008 ludzie ogarnijcie się - macie PW od takich spraw..
pisze do wszystkich z pytaniami "czy da sie to zrobic u mnie?"
może wyskakuję trochę przed Maćka ale skąd on ma to wiedzieć nie widząc waszego komputera...
Tutaj piszemy o S16 Vłodka i czekam na jego wypowiedz i wrażenia z jazdy..
Marek migiem na hamownie poproszę bo poprawę w czasach już znamy Vlodarsky - Pon 21 Kwi, 2008 Może tak. Jak Maciek powiedział samochód jest po strojeniu. Maciek jest gość w tym co robi nawet takiemu tumanowi jak mi potrafił wytłumaczyć co robi i po co. Trochę się zeszło ale wynik mogę ocenić. Czułem większość zmian jakie Maciek wprowadzał i powiem, że efekt końcowy jest super. Napewno samochód się zbiera jak powinien tzn zaczął jeździć... Nie wiem czy jest lepiej czy nie jest lepiej w stosunku do starego kolektora bo w większości Maciek odchudził silnik z paliwa czyli tak jak by było mniej powietrza na tym kolektorze (nie rozumiem czemu) ale wrażenia z jazdy pozytywne - albo jest jest trochę lepiej albo tak samo jak na starym kolektorze. Podsumowując dziękuje Maćkowi za takie podejście do sprawy a po drugie zaczynam zbierać na wałek dolotowy chyba... bo bez tego już dalej nie zajde z mocą a coś czuje, że ten kolektor przy ostrzejszym wałku dopiero coś da (tak jak mówił Łukasz) CHRZANEK - Pon 21 Kwi, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Nie wiem czy jest lepiej czy nie jest lepiej w stosunku do starego kolektora
Mam propozycję jak to możemy sprawdzić
Wprost nie mogę się doczekać
Vlodarsky napisał/a:
Maciek jest gość w tym co robi nawet takiemu tumanowi jak mi potrafił wytłumaczyć co robi i po co.
W 100% się zgadzam, dla mnie jest dziwne że w dzisiejszych czasach ktoś kto ma taką wiedzę potrafi się nią troszkę podzielić - ale świadczy to o Maćku wyłącznie pozytywnie
Vlodarsky napisał/a:
zaczynam zbierać na wałek dolotowy
No to czyli 306 zostaje w rodzinie Vlodarsky - Pon 21 Kwi, 2008
CHRZANEK napisał/a:
No to czyli 306 zostaje w rodzinie
oj zostaje dzik - Pon 21 Kwi, 2008 super ze sie udalo!
Macku, faktycznie seryjna mapa paliwa byla taka poszarpana? Zaplon tez zmieniales?M - Pon 21 Kwi, 2008 Zaplonu w tej chwili nie tykalem - bede ruszał jak Marek zmieni wałek.
Dół był zalany i góra tez przelana
Po ustawieniu wszystkiego na dobrym poziomie auto odżyło.
Dziku wyślij mi swoj program, przypominam sie Vlodarsky - Pon 21 Kwi, 2008 co może dać teraz zmiana zapłonu ?OSKAR - Pon 21 Kwi, 2008 no to pieknie vlodziu
rozumiem,ze ruznice czujesz pod noga??
kiedy na hamownie jedzisz??Vlodarsky - Pon 21 Kwi, 2008 to zależy co mi tu powiedzą o zapłonie dzik - Pon 21 Kwi, 2008
eM napisał/a:
Dziku wyślij mi swoj program, przypominam sie
Poszlo na em@pghsmfdewhccneui.plM - Pon 21 Kwi, 2008 Marku jest dobrze w tej chwili, rozmawialismy o tym juz.Vlodarsky - Pon 21 Kwi, 2008 Masz rację. Wszystko gra. Teraz zbieram na wałki.M - Pon 21 Kwi, 2008 No i na dniach stroimy Dzika Vlodarsky - Pon 21 Kwi, 2008 to spróbuj zrobić tak, żeby więcej się uśmiechał zaprogramuj to jakoś