Michał - Pią 03 Paź, 2008 wie ktoś jak wrzucic film na y2b/vimeo który jest nagrany w widescreenie ( 16:9 ) takby aby był wyświetlany wlasnie w łajdzie a nie w 4:3 ?
Bumar wraz z Sagem prezentują wojaka przyszłości .
Untitled from Michał on Vimeo.M - Pią 03 Paź, 2008 Hmmkubas - Pią 03 Paź, 2008 bardzo fajny filmik dobra muza pasuje do klimatu !!anjas - Pią 03 Paź, 2008 jak zwykle wymiata!Bartli - Pią 03 Paź, 2008 Jak zawsze pierwsza klasaThe Mc - Pią 03 Paź, 2008 To ciekawe jak spojna jest muzyka z obrazem. Widac jak konsekwetnie przypisujesz obraz do muzyki. Moim zdaniem jest super bo same ujecia niezawsze sa ciekawe a swoim montazem sprawiasz ze film ma swoje tempo. good workPiTT - Sob 04 Paź, 2008 eee lipa, zero akcji, zero krwi
nie ma pościgów i przeleństw
nie nadaje się do kina
k-mart - Sob 04 Paź, 2008 Oo, "Future soldier", to o mnie Michał - Wto 27 Sty, 2009
taka zajawka
narazie 20% skończone dopiero po całym dniu dłubania ...Anonymous - Wto 27 Sty, 2009 moj post: fajnie ze cos robisz
diabelski post: ostatnio sie zbiera ci sie na szczerosci w stosunku do mnie, wiec tylko dodam ze to logo wyglada jak z telewizji publicznej, peerelu. + czcionka 'dziki zachod'
anielski post: ale mimo krzywd bardzo chetnie zobacze kolejny filmik w tym temacie, bo wszystkie pozostale byly zajebiste!saxorulez - Wto 27 Sty, 2009 muze ma robić Piotr RubikPiTT - Śro 28 Sty, 2009 hehehehe
http://www.youtube.com/watch?v=wYDd7Hns-IA
jakoś mi się tak skojarzyło Michał - Śro 28 Sty, 2009 pitt - ze man to ja hahahahahah
japa ucze sie dopiero
jimmi prosze cię ... uwierz mi, łatwiej zrobić zdjęcie i odpalić PS'a PiTT - Śro 28 Sty, 2009
Michał napisał/a:
pitt - ze man to ja hahahahahah
japa ucze sie dopiero
jimmi prosze cię ... uwierz mi, łatwiej zrobić zdjęcie i odpalić PS'a
nie, nie
chodziło mi bardziej o speca od reklamy
takie magie tam masz na ekranie, że efekt końcowy powinien być podobny jak na filmie Michał - Śro 28 Sty, 2009 KURWA JAPA ZAJEBIE JAK SPOTKAM