M - Czw 07 Sty, 2010 ludzie bywają świniami -
smiecenie z aut, sranie psami po podwórkach?
Kur.wa tylko dlatego ludzie się nie wstydzą bo wszyscy tak robią.PiTT - Czw 07 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
schowaj sobie niedopałek w kieszeni
jak chce mi sie "jedynke" albo co gorsza "dwojke" to nie wale pod siebie bo nie ma WC tylko szukam toalety.. kwestia tzw "małego zła" i obyczajów
kwestia ciśnieniaKonradMK - Czw 07 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
schowaj sobie niedopałek w kieszeni
czekalem az ktos poruszy tą kwestie.
najbardziej mnie wkur wialo jak ludzie zaczynali palic nie majac popielniczki na stoliku w knajpie. kufa jego mac. pali taki kufa przy stole i strzepuje pod nogi.. wtf?! w domu tez wali na podlege?
co do palenia na ulicy.. to jest Twoj nalog i musisz jakos sobie zorganizowac zycie z nim tak aby nie uprzykrzac innym.. jak chce mi sie "jedynke" albo co gorsza "dwojke" to nie wale pod siebie bo nie ma WC tylko szukam toalety.. kwestia tzw "małego zła" i obyczajów
znajdzie się i coś na ciebie
1. masz psa?
2. jechałeś kiedyś autem z którego kapał olej?
3. itd...
Janusz - Czw 07 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
znajdzie się i coś na ciebie
1. masz psa?
2. jechałeś kiedyś autem z którego kapał olej?
3. itd...
4. wyrzuciłeś prezerwatywę do lasu??Jakarti - Czw 07 Sty, 2010 1. masz psa? - nie.
2. jechałeś kiedyś autem z którego kapał olej? nie wiem - tutaj moge byc winny. vlodek mowi, ze nie kapie wiec jakby cos to jego wina
3. itd... - nie wiem co masz na mysli
4. wyrzuciłeś prezerwatywę do lasu?? znam lepsze miejsca na seks.. ciekawe skad Ci to przyszlo do glowy M - Czw 07 Sty, 2010 hehehehehheVlodarsky - Czw 07 Sty, 2010 1. masz psa? - mam
2. jechałeś kiedyś autem z którego kapał olej? bo to raz ? pracuje w warsztacie
3. itd... - itd bardzo często mi się zdarza
4. wyrzuciłeś prezerwatywę do lasu?? bo to raz ?
5. gumę do żucia często wypluwam za okno
ale
włączam kierunki (pozdrawiam niektórych kolegów z hh.org)
przy rozgrzewaniu silnika stosuje starą szkołę
ustępuje MZA jak włączą kierunek włączając się do ruchu
jeżdże chorobliwie kulturalnie
zostawiam często ludziom miejsce na ich błąd na drodze (przez co jeszcze nie miałem dzwona)
nie mam air ride'a
nie mam przewodów w oplocie
dach mi nie przecieka
dla każdego z nas kultura na drodze to co innego
a Policja ? moje zdanie proste - bardzo często wykorzystują swoje możliwości dla wygody/szpanu, a często nawet wykraczają poza swoje obowiązki (jak chociażby gość pobity przy mnie przez policjanta pałą - młody je.b.any policjant musiał się pochwalić swoją siłą przed innymi kolegami policjantami i szukał pretekstu żeby wyciągnąć na Marymoncie bezdomnego z baru gdzie kulturalnie pił herbatę)Janusz - Czw 07 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
wyrzuciłeś prezerwatywę do lasu?? znam lepsze miejsca na seks.. ciekawe skad Ci to przyszlo do glowy
bo mieszkam w pobliżu lasu i gdy byłem młodszy jak wracałem ze szkoły to często widywałem te przedmioty rozpusty. Dzieła szatanaVlodarsky - Czw 07 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
bo mieszkam w pobliżu lasu i gdy byłem młodszy jak wracałem ze szkoły to często widywałem te przedmioty rozpusty. Dzieła szatana
trzeba było prać, łatać, zwijać i sprzedawać KonradMK - Czw 07 Sty, 2010