To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - EURO 2008

Anonymous - Wto 10 Cze, 2008

no latami czekam az hiszpania bedzie rzadzic i chyba jest dobrze!!!!

jest zajebiscie nawet nakopali ruskim 4-1. bylo 3-0 i zaczeli sie bawic. Stracili jedna bo obrona juz miala w dupie i na takim samym luzie jeszcze strzelili. troche spalony ale przepiekne podanie Davida Villi ktory jest liderem i moim faworytem do krola strzelcow - dzisiaj HAT-TRICK :jupi:
:jupi: :jupi:

Villa mistrzunio, Puyol nie do wyyebania, senna ekstra i Xavi - szef, rozgrywal znowu pilka sie klei, super, Xavi znowu soba, nawet w Barcelonce taki ostatnio troche nie byl.

qbus - Wto 10 Cze, 2008

jedna jaskółka wiosny nie czyni... hiszpani by sie turniej udał? niemozliwe :D
Anonymous - Wto 10 Cze, 2008

licze na nich, ciagle mimo wszystko wlochow no i ewentualnie holendrow. Wszystko tylko nie francja, ruscy (hehe) szwaby...
kurcze moze rumuni troche niefortunna grupa deikatnie mowiac :) chorwaci jakby grali w innej grupie tez by mieli moje poparcie :)

strick - Wto 10 Cze, 2008

Ciekawe jak bedzie, zobaczmy... Moze wkoncu Hiszpanie zagraja jak nigdy i jak nigdy im sie uda :D

A to ciekawe dzisiejsze zdjecie

Anonymous - Śro 11 Cze, 2008

Moze jakies zaklady :D

Holandia MISTRZ wg mnie xD

CHRZANEK - Śro 11 Cze, 2008

Marcel 08 napisał/a:
Holandia MISTRZ wg mnie xD

Eeeeeee tam... Polska !!

A tak serio to mecz Holandia z Hiszpanią był by wymarzonym finałem, ale drużyny te trafią na siebie wcześniej - szkoda.

tak apropos euro2008, moja żona ma termin na ten piątek i tak z ciekawości zadzwoniła czy może kontrolnie nie zrobić ktg dziś, do naszej rodzinnej położnej, która pracuje w bielańskim i nie mogła długo pogadać bo akurat ona odbiera ponoć poród żony Boruca, :) jak się wyrobimy to może z nim na korytarzu zamienię parę słów o euro2008 hahaha
Michał - Śro 11 Cze, 2008

mikson, nic nie rozumiałem ... lol
k-mart - Śro 11 Cze, 2008

nie lubie hiszpanow, nie lubie grekow i szwedow. bardzo nie lubie niemcow i austryjakow.

tutaj piszemy tylko o Polskiej reprezentacji, tylko.

NIE BADZ ZDRAJCA!

:D

ja, prorok, dzisiaj:

Czech Republic 2 : 1 Portugal

Switzerland 0 : 1 Turkey

tak sobie mysle o jutrze - najgorszym scenariuszem bylby chyba remis niemcow z chorwatami, bo my MUSIMy wygrac.
Jesli ktos wygra to ma 6, inni 3 i ewentualnie my 3. Problem w tym ze niemcy te kolejne 3pkt powinni miec zagwarantowane z austria niestety w ostatnim meczu. Czyli... najlepiej jakby chorwaci nie wygrali jutro bo wtedy wejda oni i niemcy :/

czyli kibicujemy jutro niemcom... :/ :/ :/

KonradMK - Śro 11 Cze, 2008

po pierwsze nic nie musimy. po drugie to z tej piłki nic dobrego nie wynika - dzieci nie chodzą do szkoły, starzy zachowują się jak dzieci, laski zachowują się jak stare baby, piwo w sklepach podrożało, w tv nie ma fajnych filmów itd... a w chinach dzieci głodują
CHRZANEK - Śro 11 Cze, 2008

k-mart napisał/a:
NIE BADZ ZDRAJCA!
k-mart napisał/a:
ja, prorok, dzisiaj:
Switzerland 0 : 1 Turkey

I kto tu jest zdrajca ?? ?? ??

Dlaczego nie kibicujesz swojej drużynie ?? ?? ??

Cytat:
Dlaczego nie kibicujesz swojej drużynie ?? ?? ??

To nie jest moja druzyna! xD
Kibicuje Austryjakom :rotfl:

kubas - Śro 11 Cze, 2008

hehehe no i kebaby pokonaly szwajcarow :D :rotfl: dobrze ze daleko nie maja do domu :D