Niemy - Nie 27 Lip, 2008 a kto tak ladnie fele rozwalil?Bart - Nie 27 Lip, 2008 a to dzieło niejakiego Maliniaka (vel Na.pier.da.la.to.ra), szalonego driftera, niszczy felgi, opony, fiaciora...
ale ubaw przy tym jest spory mi - Nie 27 Lip, 2008 ubaw jest nielichy, fakt.
...a oto sam Maliniak: Niemy - Nie 27 Lip, 2008 hehe Maliniak mistrz kubas - Nie 27 Lip, 2008 dla mnie miszcz jest plyta pod silnik w 106 fajny wypad !!Michał - Pon 28 Lip, 2008 michool_vt - Pon 28 Lip, 2008 czemu bart patrzy w prawo na lewym zakrecie?
co to za 205 na wystajacych kołpakach?
maliniak
co to za clio?
greg palił kapcia?
loko nowa krzynia dala takie efekty czasowe?
i najwazniejsze pytanie GDZIE DO CHUJA JEST PUG'MI ?? Hęę
sliczne fotki Bart - Pon 28 Lip, 2008
michool_vt napisał/a:
czemu bart patrzy w prawo na lewym zakrecie?
co to za 205 na wystajacych kołpakach?
maliniak
co to za clio?
greg palił kapcia?
i najwazniejsze pytanie GDZIE DO o jejku jejku!!! JEST PUG'MI ?? Hęę
sliczne fotki
odpowiadam na pytania, na które znam odpowiedzi:
1. obserwuję trasę kilka zakrętów do przodu
2. były 2 205tki, obie grubo dłubane stylistycznie
3. maliniak to człowiek legenda, dzieci się będą o nim za 20 lat w szkołąch uczyły
4. clio jeździły 2: dyzel 65KM i sport (obecnemu właścicielowi poprzedni powiedział, że ma 200KM ),
5. greg za wiele nie pokazał, lansował się w ciemnych okularach w strefie serwisowej,
6.
7. 205 mi się schromolił się i nie przyjechałk-mart - Pon 28 Lip, 2008 kolejne pytanie:
Dlaczego maliniak nie jest jeszcze klubowiczem?mi - Wto 29 Lip, 2008
michool_vt napisał/a:
i najwazniejsze pytanie GDZIE DO o jejku jejku!!! JEST PUG'MI ?? Hęę
W Piątek wieczorkiem (jak chciałem zabrać puga do domu) zaobserwowałem brak ładowania. Najpewniej pierdoła zupełna, kabel pobudzający alternator, ale już miałem koorwę i zmęczony byłem, więc pojechałem do dom, a na wyrazów przybyłem na prawymmichool_vt - Wto 29 Lip, 2008 aaaa to juz rozumię wszystko, dzieki w sobote spot w kraku albo myslenicach (qbus podrzuc jakas miejscowke z miejscem na ewentualnego grilla + piwkowanie) abo cosLoko - Wto 29 Lip, 2008
michool_vt napisał/a:
Efektów czasowych nie ma więc nie mogła ich dać skrzynia Zrobiłem czas o 0,07 s lepszy od tego który zrobiłem przy pierwszej wizycie na wyrazowie , wiec to żadna różnica. Generalnie powinno być deko szybciej, ale akurat na wyrazowie nie pasuje mi taki układ skrzyni w ogóle ale to w ogóle, na dojściu do jednego zakrętu nie bardzo wiadomo co robić czy wbić 3 czy pojechać na odcince, niestety na odcince sie chwile jedzie tracąc czas, a jak się wbije 3 to właściwie nie wiadomo jak i gdzie potem zrzucić na 2 i też marnie to wychodzi.
A co do spota to trochę lipna data, jeśli będzie w sobote 2 sierpnia to mnie niestety nie będzie.Bart - Śro 30 Lip, 2008 jeszcze mały bonus dla miłośników Maliniaka:
Janusz - Śro 30 Lip, 2008
michool_vt napisał/a:
aaaa to juz rozumię wszystko, dzieki w sobote spot w kraku albo myslenicach (qbus podrzuc jakas miejscowke z miejscem na ewentualnego grilla + piwkowanie) abo cos
co gdzie kiedy w jakiej formie?? bedzie upalanie czy tylko chlanie?? na imprezę przybywamy w pojedynke czy zabieramy ze sobą dziewczyny, zony, kochanki, dzieci... znajome dziwki, przyjaciół z klubu calibry??mi - Śro 13 Sie, 2008 dobra Pany - pojawił się filmik, może nie wybitne dzieło, ale daje pogląd
http://ytrc.pl/portal.php?show=30