czyli temat do zamknięcia i czekamy na pimpa CHRZANEK - Pią 18 Lip, 2008 Kondzio z Bazin nanana, Kondzio z Bazin tralala ...
Internet internet, łączy ludzi, internet ...Michał - Pią 18 Lip, 2008 duzo fajnych fur było pokazanych w tym temacie.
saab poprstu kopie jajca na maxa. Ale też trzeba posiadać jajka stalowe ...
kondziu. Coguara miał browar. Tragedia. Mam nadzieje ze wybili ci to z głowy koledzy
Mimo że wybrałeś to jednak fanie jakbyś przemyslał opcje 406 coupe. Kondzio przejechał sie na 400 letnim szrocie jakim była twoja 19stka ( sory ziom, ale to był mega szrot ... ) Ja czytałem ze o dziwo 406 w dwóch drzwiach sie raczej nie psuje. Jest to piękny samochód, 2.2 hdi super silnik. Laski krzyczą wow i smarują cipy miodem na twój widok. Pralka , jak napisał Paweł, juz podchodzi dresem , jak ostatnio hondy ...
jesli nie francuz. to ja bym strzelał jednak w akordeona w kupecie. Piękna , sportowa linia ( szybciej wygląda niż jedzi niestety ) duzy, wygodny i eksploatacja tania ( mówie o 2L a nie o v6 )
prosze, błagam, zastanów sie jeszcze . Moze podjedz . Jutro chętnie z toba sie wybiore i pooglądam sobie takie 406 coupe .KonradMK - Pią 18 Lip, 2008 ziom, 406 kupe nie kosztuje 20 tysi, jutro to ja jadę do grodziska obejrzec tą pralkę której nie chcę bo jest dziwna ale i tak chcę zobaczyć. jedziesz ze mną? (może po drodze gdzieś będzie stała 406 kupe na sprzedarz )anjas - Pią 18 Lip, 2008 Jak będziecie jechać do Grodziska to zadzwońcie. Chętnie się podłączę jeśli będę w domu.
wasq - Pią 18 Lip, 2008 zdecydowanie i nieodwolalnie preluda
chociazby z jednego powodu
coguar (czy jak to sie pisze ) to nieudany model forda ktorego sam ford wycofal produkcje po jaksi 203 latach co oznacza nikla dostepnosc zamiennikow
(oczywiscie fultry rozrzad zawiszenie pasuja z mondziaka ale blacha kierunki lsuterka lampy juz nie )KonradMK - Pią 18 Lip, 2008
anjas napisał/a:
Jak będziecie jechać do Grodziska to zadzwońcie. Chętnie się podłączę jeśli będę w domu.
ok, będziemy jechać ok 13PiTT - Sob 19 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
anjas napisał/a:
Jak będziecie jechać do Grodziska to zadzwońcie. Chętnie się podłączę jeśli będę w domu.
ok, będziemy jechać ok 13
kto jedzie?
jak jedziesz?
czy Oskar przypadkiem nie ma tam pizzerii?anjas - Sob 19 Lip, 2008 Ja chętnie się przejadę. Myślę, że koło 13 będę już w domu.
Oskar ma pizzerię po drodze do Grodziska - w Milanówku. Bardzo blisko.