Bad-i - Czw 07 Sie, 2008 k.u.r.w.a nie chce kupowac laguny GT (mimo ze jest ona w tej cenie full wypas i dosc mocna)
juz nawet mysle o Audi A4 1.8 160 Km ale w pakiecie S line i w dobrym wyposazeniu. Tylko to bedzie jezdzilo jak obecna Laguna M - Czw 07 Sie, 2008 Badi jak rozpuszczona panienka kaprysisz. Jest duzo wspanialych aut, ja o tych co ty mowisz to sobie moge pomarzyc co najwyzej.mi - Czw 07 Sie, 2008 może panda - nowe kolory wyszły, a za taką kaskę już byś nawet z automatyczną klimką wyszarpał Bad-i - Czw 07 Sie, 2008
eM napisał/a:
Badi jak rozpuszczona panienka kaprysisz. Jest duzo wspanialych aut, ja o tych co ty mowisz to sobie moge pomarzyc co najwyzej.
eM nie chodzi o narzekanie, ale jak bedziesz mial wydac wlasna kase na auto i to nowe to tez bedziesz musial to dobrze przemyslec. Piszesz ze jest duzo wspanialych aut - podaj swoj przyklad w tej cenie.
Ja poprostu nastawilem sie ze bedzie to cos szybszego od Laguny GT i dodatkowo w podobnym wypasie. Majac takie warunki pomyslalem ze w cenie Laguny GT (i to full wypasionej) kupie 3ke lub A4 wypasiona bo przeciez to auto wyzszej klasy. A tutaj doopa wielka jak szelka.
I teraz dochodzi do setna sprawy; czy wybrac np. A 4 2.0 TSI 211KM ktore bedzie ganialo ale bez wypasu, czy A 4 1.8 TSI 160 KM ktore będzie wolniejsze ale wtedy moge to kupic w pakiecie S line
eM tylko blagam nie pisz mi zebym za tą kase kupil Accorda czy cos podobnego M - Czw 07 Sie, 2008 Nie mialem w ogole na mysli zeby pisac Ci o akordzie.
JAk masz rozterke miedzy wersjami to idz to dilera na jazde probna i zobacz ktora Ci bardziej pasi.. suche dane czasem zgubne bywają.Bad-i - Czw 07 Sie, 2008
eM napisał/a:
Nie mialem w ogole na mysli zeby pisac Ci o akordzie.
JAk masz rozterke miedzy wersjami to idz to dilera na jazde probna i zobacz ktora Ci bardziej pasi.. suche dane czasem zgubne bywają.
he he i tutaj sie zaczyna podstawowy problem - Audi w Polsce nie ma 2.0 T 211 KM tylko najmocniejszy jest 1.8 T 160 KM, czyli juz sobie porownalem (no chyba ze kogos na ulicy zaczepie)
Dodatkowo maja w ofercie S lina a w salonie zadnego show caru anjas - Czw 07 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
eM tylko blagam nie pisz mi zebym za tą kase kupil Accorda czy cos podobnego
zajebistego accorda (coupe) byś kupił za te pieniądze! Bad-i - Czw 07 Sie, 2008
anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
eM tylko blagam nie pisz mi zebym za tą kase kupil Accorda czy cos podobnego
zajebistego accorda (coupe) byś kupił za te pieniądze!
dobra sprawdziłem żeby miec czyste sumienie: wedlug storny honda.pl NOWY ACCORD NIE JEŹDZI (jedyne co - pewnie po rabacie miesci sie w budzecie )M - Czw 07 Sie, 2008 i nie skreca Bad-i - Czw 07 Sie, 2008
eM napisał/a:
i nie skreca
tego to nie wiem, ale najmocniejsza wersja w polskim salonie czyli 2.4l ma 8,1 M - Czw 07 Sie, 2008 ale pamietaj ze to NA a nie jakies gowno z turbo.
Jak japonce zaczna turbo zakladac to Ci wszyscy pseudoproducenci beda zamykać te swoje fabryczki.
:D:DBad-i - Czw 07 Sie, 2008 niech zaczną robić turbo to wtedy moze sie zdecyduje na japońca. Narazie w gre wchodzi tylko i wyłącznie niemiec (przynajmniej tak bym chcial)lenny - Czw 07 Sie, 2008
eM napisał/a:
Jak japonce zaczna turbo zakladac to Ci wszyscy pseudoproducenci beda zamykać te swoje fabryczki
eM, tekst roku!! hehehe:)ps - Czw 07 Sie, 2008 nie wiem czy ktos juz wspominal.
PASSAT CC 2.0T 200km za ok 130.000??Bad-i - Czw 07 Sie, 2008 drugi passat w domu odpada