nox - Pon 04 Sie, 2008 nie wiem czy coś jest zemną nie tak , ale super cary mnie nie jarają . Ogólnie to fajne i dobre samochodowy dopracowane szybkie itp itd ale jakoś nie wiem nie czuje tego samego jak widzę zadbaną fiestę 1.1 z 1979r albo forda capri wtedy czuje nagły wzrost adrenaliny podniecenie nogi robią się miękkie itp . Lambo ferari porshe itp o jeszcze porshaki z lat 60 to mnie kręci
Ogólnie bardziej jestempodniecony jak widze zadbanego fiata 127 niz F f430 i tyle Marek23 - Pon 04 Sie, 2008 A słyszałeś kiedyś lecące na odcięciu Ferrari? V8, 4.3 litra, 510 koni, 9 tys obrotów, dziękuję...o reszcie nie wspominam.nox - Pon 04 Sie, 2008 nie mowie że to jest złe brzydkie .... Ale po prostu forma tych samochodów do mnie nie przemawia jako auto w którym można się zakochać Anonymous - Pon 04 Sie, 2008 kazdy supercar jest do lansu..
chyba ze wsiadziesz koenigsegga ccxr ( albo zonde )Mick - Pon 04 Sie, 2008 Jimi świetny temat...
mysle, że każdy z nas się nad tym już wiele razy zastanawiał.
ja męczę się z tymi myślami od Kwietnia jak nie wcześniej...
typy były na:
1. Renault Clio Sport II
2. Mini Cooper S
3. Peugeot 206 GTI/S16 > 2002
4. Honda Civic Type R - Lenny
5. Fiesta ST
6. Honda Civic VTI
A ostatnio (już trudno przyznam się) jeździliśmy z Adamem_ 206 i oglądaliśmy 206 RC.
prawdopodobnie padnie właśnie na ten samochód, gdyż naprawde chce kupić sobie szybkiego HOT HATCH-a z tego względu, że nie muszę wozić fotelika z tyłu i generalnie przewozić dupereli wiekszych też nie.
a oczywiście odchodząc od HotHatch-y byłby to na pewno STI albo EVO.strick - Pon 04 Sie, 2008 a co z tym mini co miałes kupic?CHRZANEK - Pon 04 Sie, 2008
Cytat:
a co z tym mini co miałes kupic?
hahahahaha - zara Mick zapyta: Mini ? Jakie kurwa mini
Tak mi przyszło jeszcze do głowy skoro mamy mówić o realnych rzeczach - że zamiast kupowac 1 nowego samochodu z takich co wcześniej wymieniłem to więcej frajdy sprawiło by mi chyba zostawienie sobie puga jako dupowozika i zakup drugiego samochodu za znacznie mniejsze pieniądze i zrobienie go do upalania np AX 1,6 16V (tym to na torze bym chyba leczył wszystkich )ps - Pon 04 Sie, 2008 Ja chwilowo nie mysle o nastepcy.
Moj plan, to miec solidne auto do jazdy na codzien i jakiegos malego potworka do dlubania/zabawy.
Z WRXa jestem bardzo zadowolony. Caly czas mysle o modach, ale koszt jest spory, a ryzyko fakapow tez niemale....
...dlatego od dluzszego czasu rozwazam kupno czegos dodatkowego co moglbym sobie spokojnie modowac, a z czasem (i z prawkiem..) przejela by to moja pani
Zobaczymy jak domowy budzet wytrzyma taki stan . Jakby co, to wrx przeistoczy sie w kombi w dizlu
z tym Mini taka chujnia wyszła, zostało już sprowadzone do Polski, już stało w niemczech do odebrania i od tamtej pory nie mam kontaktu z osobą sprowadzającą...
a generalnie nie stać mnie na kupienie Mini w polsce... taką kasa niestety nie dysponuje...pcs - Pon 04 Sie, 2008 jak mi volvo 240 jednak nie bedzie podchodzic to do zabawy bedzie clio V6.
A dupowoz ... po wycieczce do budapestu s60R dochodze do wniosku ze w naszym regionie do jazdy po drogach nadaja sie tylko samochody typu subaru forester, outback, volvo cross country itp. Osobiscie stawialbym chyba na outbacka w dieslu ...k-mart - Pon 04 Sie, 2008 Eeeetam, nadaje sie tez n.p. e46 330ci na 18" i maksymalnej glebie na nasze drogi.
Zrobilismy nia ze starszym chyba +50000km, z tego wiekszosc po PL. Wszystko wytrzymalo doly, zero usterek.
Ale temat zbiegl chyba w inna strone:
mialo byc o realiach, zrobil sie fantastyczny.
W fantastycznym moim wyborem:
- M5 e39 & clio ragnotii
A w realiach:
- e39 530i touring / S4 2.7bT avant & williams
Marek23 - Wto 05 Sie, 2008
Infra napisał/a:
kazdy supercar jest do lansu..
chyba ze wsiadziesz koenigsegga ccxr ( albo zonde )
Scuderia to Scuderia. Koenigsegg to szwedzki złom, a Zonda ma silnik Amg więc już na dzień dobry gruby minus.
pcs napisał/a:
jak mi volvo 240 jednak nie bedzie podchodzic to do zabawy bedzie clio V6.
Tylko proszę niebieskie! Jest piękne...strick - Wto 05 Sie, 2008
Marek23 napisał/a:
a Zonda ma silnik Amg więc już na dzień dobry gruby minus.
Czemu?????Marek23 - Wto 05 Sie, 2008 Bo AMG robi silniki trochę jak amerykanie. Dużo pojemności, ciężki silnik, zero finezji, mało km z litra. Przy M gmbh nawet nie mogą stanąć.strick - Wto 05 Sie, 2008 Ostatnie porownania M5 i E klasse AMG lepiej wypada merc