Ja na rowerze zawsze co roku smigam jak jest pogoda.Srednio dziennie jakies 30 km i tak od maja az do dzisiaj w sumie. Marek23 - Pon 31 Sie, 2009 To jak? Wyścig rowerowy o Puchar Hothatch?michool_vt - Pon 31 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
To jak? Wyścig rowerowy o Puchar Hothatch?
gdzie i kiedy?
znam piekne trasy w okolicach ojcowa i szczawnicy, moge pokierowac
dajcie mi dwa tygodnie na rozkrecenie sie i nie smiać sie jak przyjade w obcisłych ciuszkach Janusz - Pon 31 Sie, 2009
michool_vt napisał/a:
nie smiać sie jak przyjade w obcisłych ciuszkach
Marek23 - Pon 31 Sie, 2009 Ja bardzo chetnie. Najlepiej gdzieś w jurze Krakowsko-Częstochowskiej, a wieczorem uzupełnienie węglowodanów piwem.
michool_vt napisał/a:
dajcie mi dwa tygodnie na rozkrecenie sie i nie smiać sie jak przyjade w obcisłych ciuszkach
Ja w za dużym dresie i bluzie z kapturem Jakąś kondycję mam, więc chętnie Ci usiądę na kole.Bart - Pon 31 Sie, 2009 jestem za
ostatnio wypiąłem się całkiem na rower, nad czym ubolewam.
Fajnie się czasem zmęczyć w towarzystwie pedałów Marek23 - Pon 31 Sie, 2009 Z moja chorą ambicją, predzej się zrzygam na trasie niż nie wygram strick - Pon 31 Sie, 2009
bart napisał/a:
wypiąłem się całkiem
bart napisał/a:
w towarzystwie pedałów
Co jeszcze nam powiesz? martin.h - Pon 31 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Jestem za.
Właśnie wróciłem. Wykonałem 110% normy (56 km pękło). Po takich OS'ach sobie upalam plus do tego wąskie dróżki w lesie:
michool_vt - Pon 31 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Najlepiej gdzieś w jurze Krakowsko-Częstochowskiej
mozna powiedziec ze wychowalem sie na szlaku orlich gniazd na jurze
znam lasy w okolicy ale dzis sie zgubiłem.. wyjechalem jakies 10km od miejsca gdzie planowalem wyjechac z lasu lenny - Pon 31 Sie, 2009 aaaa... martin - rewelacja!!! gdzie to???Bart - Pon 31 Sie, 2009 ziom, na śląsku są setki takich miejsc, serioMaciusiowy - Pon 31 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
ja mogę mierzyc czas mam zaj.eeeebisty stoper Anonymous - Pon 31 Sie, 2009
lenny napisał/a:
aaaa... martin - rewelacja!!! gdzie to???
Na pięknym Śląsku.Obstawiam Piekary i rejony na północ.Marek23 - Pon 31 Sie, 2009