M - Wto 07 Paź, 2008 I straszno!Vlodarsky - Wto 07 Paź, 2008 jak będzie taki dźwięk jak w civicu którym kiedyś eM byłeś u mnie z klientem swoim na strojenie to będzie masakra...M - Wto 07 Paź, 2008 To jest dzwięk miauczącego konta. A wtedy jak bylismy to prawie w ogole nie bylo doladowania, tzn bylo dopiero od 7.5k do 9k.
zacisk PRELUDA
zwrotnica EE8/EE9 - winno do ciebie podejsc
tarcza 282mm od preludy lub MG ZR
co do czesci zoabcz jeszcze uzytkownik CCU czy jakos tak na allegro (chlopaki z 3miasta)M - Wto 07 Paź, 2008 Marceli ale po co isc w zardzewiałe części? Za 2x tyle co kosztowac bedzie ten zestaw masz WSZYSTKO włącznie z przewodami w stalowym oplocie, to jest nowy zestaw, bezpieczenstwo niepomiernie wieksze.Karaś - Wto 07 Paź, 2008
Marcel 08 napisał/a:
eM napisał/a:
hebel - osraj vti 5d, bierz wilwooda
wg mnie
zacisk PRELUDA
zwrotnica EE8/EE9 - winno do ciebie podejsc
tarcza 282mm od preludy lub MG ZR
co do czesci zoabcz jeszcze uzytkownik CCU czy jakos tak na allegro (chlopaki z 3miasta)
Panowie, co na tył?Anonymous - Wto 07 Paź, 2008 jak masz tarcze to winno styknac to co masz narazie wg mnie jak bedzie 250HP+ to mozna zaczac myslec saxorulez - Wto 07 Paź, 2008
Marcel 08 napisał/a:
jak bedzie 250HP
to nie do końca ma znaczenie czy masz 250HP czy 130HP.. chodzi o wydajność układu.
Jeżeli w serii jest problem (głównie fading) to ja inwestując w mocny przód zapodał bym klocek lepszy na tył i starczy.Anonymous - Wto 07 Paź, 2008 ok lepsza tarcza i klocek OK,ale nie ma co inwestowac obecnie w cos wiekszego wg mnie .... swobodnie to co masz zamiar zrobic da rade saxorulez - Wto 07 Paź, 2008 ja myśle ze wogóle nie ma się co pchać w wiekszy tył, raczej to utrudni sprawę hamowania - napewno będzie wtedy potrzebny regulator siły żeby to miało ręce i nogiM - Wto 07 Paź, 2008 chcialbym dodac ze przy konwersji na tarcz i tak wpada regulator sily hamowania.fydi - Wto 07 Paź, 2008
eM napisał/a:
chcialbym dodac ze przy konwersji na tarcz i tak wpada regulator sily hamowania.
oj tak a abs out?M - Wto 07 Paź, 2008 tzn u "nasz" regulator jest w komorze silnika na sciance,
wyjmuje sie taki dla bebnow i zamienia na taki do tarcz z oznaczeniem b16 dzik - Wto 07 Paź, 2008
eM napisał/a:
tzn u "nasz" regulator jest w komorze silnika na sciance,
wyjmuje sie taki dla bebnow i zamienia na taki do tarcz z oznaczeniem b16
hmm, ciekawe, jak dostaje informacje o zmianie obciazenia?fydi - Wto 07 Paź, 2008
eM napisał/a:
tzn u "nasz" regulator jest w komorze silnika na sciance,
wyjmuje sie taki dla bebnow i zamienia na taki do tarcz z oznaczeniem b16
to przynajmniej jakies logiczne miejsce, nie to co u "nas" (chodzi mi, że nie jest nastawiony na rózne warunki pogodowe) już myślałem, że idziesz już na maxa i regulator do kabinki i przed każdym zakrętem możesz sobie regulować siłę
pewnie kilka kg by ubyło po wyrzuceniu agregatu jakim jest abs.