Anonymous - Sob 06 Wrz, 2008 A ja chciałbym WRC, jakąś Corollę'99 albo Subaru'98-99...
Tak, jeździłbym nim na codzień, po bułki, do apteki, na soczek z przyjaciółmi wieczorem, na pizze po południu, do kina, po zasiłek, na wycieczkę w góry,nad morze...
A emerytów w fabiach podpalałbym marchewami z rury...
Je.bać praktyczność, żona chce zabrać kilka par stringów? na klatce się je powiesi. Że twardy, niewygodny, bla bla bla... ja tak lubię, co najwyżej będę częściej do apteki jeździł po ketonal na napierdzielający kręgosłup.
A żona z dzieckiem chce jechać ze mną nad morze? Heh, dzieciak jedzie ze mną a ona niech się tłucze pociągiem. Sorry - prawo dżungli Bart - Sob 06 Wrz, 2008
AndreXSi napisał/a:
(...)
ziąąą, poboda mi się Twoje podejście M - Sob 06 Wrz, 2008 Tylko 8tysięcy funciaków
Albo taki i tez tylko 8 tysiecy funciakow
Przemyslalem sprawe, waliłoby mnie ze mam kierownice po drugiej stronie... kwestia przyzwyczajenia.
Prawdziwe jdmyfydi - Sob 06 Wrz, 2008
Cytat:
Przemyslalem sprawe, waliłoby mnie ze mam kierownice po drugiej stronie... kwestia przyzwyczajenia.
A przemyślałeś to jak się fajnie wyprzedza w Polsce takim samochodem Super sprawa ! Polecam M - Nie 07 Wrz, 2008
fydi napisał/a:
Cytat:
A przemyślałeś to jak się fajnie wyprzedza w Polsce takim samochodem Super sprawa ! Polecam
Kogo miałbym wyprzedzac jakbym był ciągle pierwszy A?
Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008
stoi u nas w hali obok taki i boshe .... kopie po wszystkim, jest po prostu eh oh ah uf eee nooo ten tegooooo brak słów.... jak wymieni sie w nim pompe paliwa, ale wczesniej trzeba było rozkrecic pół tyłu samochodu to pojezdzimy M - Nie 07 Wrz, 2008 Zapisuje sie! Loko - Nie 07 Wrz, 2008
fydi napisał/a:
Cytat:
A przemyślałeś to jak się fajnie wyprzedza w Polsce takim samochodem Super sprawa ! Polecam
A przemyśleliście, ze takie autko można dostać z kierą po właściwej stronie? M - Nie 07 Wrz, 2008
Loko napisał/a:
fydi napisał/a:
Cytat:
A przemyśleliście, ze takie autko można dostać z kierą po właściwej stronie?
Ale nie w takim stanie i w cenie inspektorze LOkoLoko - Nie 07 Wrz, 2008 Cena nie gra roli to jest temat o marzeniach, a jak cena nie gra roli to i stan bedzie igłą, malina i te wszystkie inne M - Nie 07 Wrz, 2008 To chyba u Ciebie Młody Papież - Nie 07 Wrz, 2008 loko... nie znasz sie... to takie jdmowe...
_____
eM napisał/a:
moje marzenie jest praktyczniejsze a twoje do dupy
M - Nie 07 Wrz, 2008
Dżon napisał/a:
loko... nie znasz sie... to takie jdmowe...
_____
eM napisał/a:
moje marzenie jest praktyczniejsze a twoje do dupy
hola, nie było takiego kontekstu!
A ja lubie miec praktyczne marzenia i tez mam prawo do nich rajt?Loko - Nie 07 Wrz, 2008
Dżon napisał/a:
loko... nie znasz sie... to takie jdmowe...
To jest prawdziwy JDM, bicz!!!, wsiadaj z lewej strony głupia suko M - Nie 07 Wrz, 2008