Michał - Wto 16 Wrz, 2008 Dobra.
Dzisiaj miałem okazje przejechać się marcela samochodem sam, dwa razy.
Powiem wam ze zakochałem sie w nim. Z zewnątrz jest poporstu brzydki ( kwestia gustu ) Natomiast jak to skręca !! jak wybiera nierówności !! pewne zachowanie na drodze, super komfort, pozycja za kierownicą chyba dla mnie najlepsza jak dotąd siedziałem ( fotel 90 stopni, mega blisko deski pozwolił mi sie poczuć jak w rajdówce, ale nie dotykałem kolanami deski ) Co do szybkosci samochodu to nie wiem, dla mnie jest on super szybki i zwinny, do tego dzwiek jaki wydaje jest naprawde ektstra ale wydeszek by sie przydał. Coś czuje ze za jakiś czas będzie to następny samochód do jazdy dla mnie. Poporstu banan na twarzy jak sie go prowoadzi.
ps. dla mnie skręca lepiej niż saxo ...rasta - Wto 16 Wrz, 2008 A nie mówiłem Michał - Wto 16 Wrz, 2008 Mówiłeś, miałeś racje.
Chyle czoła dla focusa marcela. Jest bosko brzydki i bosko sie prowadzi.
aha, kierownica jest idealna na moje nie ztyrane pracą fizyczną rączki ps - Wto 16 Wrz, 2008 nom, kiedys mialem okazje dluzej jezdzic prawie takim (1.6 ), ale i tak potwierdzam wszystko co mowisz. Pozycja za mieciutka i idealnie gruba kiera jest mistrzowska. Jeszcze jak sie ja odsadzi na maksa, to mistrz. Mi zawsze brakowalo trzymania bocznego foteli, ale rozumiem, ze w ST trzymanie jest. Bardzo przyjemna fura!rasta - Wto 16 Wrz, 2008
ps napisał/a:
Mi zawsze brakowalo trzymania bocznego foteli, ale rozumiem, ze w ST trzymanie jest
Seria:
Opcja:
Recaro wymiata Michał - Wto 16 Wrz, 2008 seria i tak świetnie trzyma ...rasta - Wto 16 Wrz, 2008
Michał napisał/a:
seria i tak świetnie trzyma ...
Seria jest spoko (wiem, bo mam) ale Recaro wymiata, kumpel posiada takowe taborety - poprostu mistrzostwo świata!CHRZANEK - Wto 16 Wrz, 2008
rasta napisał/a:
ale Recaro wymiata, kumpel posiada takowe taborety - poprostu mistrzostwo świata!
Z ogromną niechęcią musze przyznać Raście rację
To także mój kumpel ...
Ale ST jest udane - i mnie najlepiej podoba się to czego nie ma nawet RS
Kto wie (Rasta - japa!!) ?? ?? ??saxorulez - Wto 16 Wrz, 2008 6 biegrasta - Wto 16 Wrz, 2008
Ciacho wie co dobre .saxorulez - Wto 16 Wrz, 2008 wskaźnik ciśnienia olejuAnonymous - Wto 16 Wrz, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Kto wie (Rasta - japa!!) ?? ?? ??
saxorulez napisał/a:
wskaźnik ciśnienia oleju
i temperatury ? fajna sprawa seryjnie takie zegarki , a malo ktora furka ma Anonymous - Wto 16 Wrz, 2008 przejechalem foka juz jakies 500km .... spalanie na poziomie 13l, przyspieszenie 3+/5, zawieszenie 5+/5, ogolnie fajne normalne auto, ale skrzynia wcale nie jest fajna .... mocno nawet b.mocno wbijac biegi jak chce sie zmienic je w okolicach odcinki - najgorzej 1->2 moze to kwestia przyzwyczajenia - zoabczymy