barborki warszawskiej jeszcze nie jechalem wiec jak kierowca jest rozsadny
to moze pisac / dzownic Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 dam kontakt CHRZANEK - Śro 03 Gru, 2008 ACHTUNG ACHTUNG
Ważne info: Jak dotrzeć do słynnej dziury żeby darmowo obejrzeć OS Żerań
Jedziemy sobie Modlińską w stronę Legionowa wyszukując Mc Donaldsa po lewej stronie:
[img][/img]
O właśnie to tu Przed Makiem w lewo !!
[img][/img]
Jedziemy do końca uliczki i skręcamy w PRAWO !!
[img][/img]
Jedziemy do końca i w LEWO !! (Nie sugerujcie się VW transporterem bo może go tam nie być )
[img][/img]
Jedziemy do końca i skręcamy na oporze w PRAWO (prosto się nie da )
[img][/img]
Jedziemy sobie, jedziemy... mijamy po lewej miejsce gdzie prwdopodobnie będzie punkt sprzedaży biletów na OES i jedziemy dalej wypatrując po lewej stronie takiego wałaśnie ogrodzenia z takim właśnie numerem:
[img][/img]
Wbijamy się na teren najpierwszą bramą po lewej stronie na teren jakiegoś składu segregowania odpadów i trzymamy się lewej strony, jadziemy taką oto drogą:
[img][/img]
Jedziemy sobie tak do samego końca wzdłuż ogrodzenia które mamy po naszej lewej stronie, aż dojeżdżamy do słynnej "dziury w płocie" o tej :
Za dziurą mamy bardzo Ciekawe miejsca do oglądania.
Gorąco polecam - TAM BEDZIEMY !Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 dobra najwazniejsze pytanie ..
kto po drodze zgarnie zajaca ?CHRZANEK - Pią 05 Gru, 2008 Ja kiedyś zaje.bałem w dzika.
W zająca trudniej trafić...Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 yy.. nie do konca o to mi chodzilo ....Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 Ja jeśli będę w Wawie to pewnie skoczę na Żerań, więc mogę kogoś zgarnąć. Dam znać bliżej dead line'u.michool_vt - Pią 05 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Za dziurą mamy bardzo Ciekawe miejsca do oglądania.
Gorąco polecam - TAM BEDZIEMY !
duzo znakow na niebie i ziemi wskazuje ze sie z ziomami pojawie, ale załoze sie ze nie trafimy tam dawaj nr tel na pwRudello - Wto 09 Gru, 2008 Kto bedzie z szanownych kolegow na trybunie na karowej?Bad-i - Śro 10 Gru, 2008
Rudello napisał/a:
Kto bedzie z szanownych kolegow na trybunie na karowej?