Kamilbike - Pią 28 Lis, 2008 A podobno fora nie ucza ortografii Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 anjas nie dygaj praca z mechaniki bedzie git .. sadzisz ze twoj promotor ma internet i siedzi tutaj na forum zeby wiedziec takie madre rzeczy ?:)
a my cie raczej nie sprzedamy
no chyba ze....M - Pią 28 Lis, 2008 Kamibike - nie ma takiego hasła w wikipedi, znaczy ze nie istniejesz...
WYP..J anjas - Pią 28 Lis, 2008
Kamilbike napisał/a:
A podobno fora nie ucza ortografii
Chyba, że ma się mistrza - "Sensei'a"! Dzięki jeszcze raz!Kamilbike - Pią 28 Lis, 2008 Wiecej nikogo nie poprawie, bo od razu kazdy sie na mnie wiesza, ide sie obrazic i wyplakac w poduszke ;(ps - Pią 28 Lis, 2008
anjas napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
anjas, wpisz sobie w wikipedi 'z twierdzać' nie ma w ogole takie slowa, a 'stwierdzać' jest
o kurde, rzeczywiście!!!
ojajebie, mój świat stanął na głowie. Wszystko się wali... Co ja teraz zrobie? Trzeba poprawiać wszystkie posty, które błędnie napisałem myśląc, że słowo ztwierdzenie jest OK.
Już wiem dlaczego miałem problemy na egzaminie gimnazjalnym...
Dodatkowo muszę napisać erratę do pracy dyplomowej z zasadniczej mechanicznej... 3 lata nauki w piz.du!
oj Panie Anjas, trzeba bylo sie uczyc w domu troche, ksiazke jakas przeczytac, a nie tylko dupy i silka!anjas - Pią 28 Lis, 2008
Kamilbike napisał/a:
Wiecej nikogo nie poprawie, bo od razu kazdy sie na mnie wiesza, ide sie obrazic i wyplakac w poduszke ;(
Hej, nie zamykaj się w sobie!
Ja pisałem poważnie. Naprawdę mi pomogłeś, inaczej bym robił błędy przez całe życie. Tylko głupiec nie chce się uczyć.
Przy okazji mam jedno pytanie językowe - zastanawiam się nad tym od pewnego czasu. Jak to jest?
Zjadłem ciastko - ciastko zostało zjedzone.
Obszedłem jezioro - jezioro zostało ....?
Pomóż!M - Pią 28 Lis, 2008 Obszednięte anjas - Pią 28 Lis, 2008 Myślałem, że obejszłe, ale w wikipedii nie ma... Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 ale zmienia sie twardosc zglosek i poprawnie mamy :
obejśćnięte
albo jakos tak Kamilbike - Pią 28 Lis, 2008 Ja w 2 ost klasach LO mialem 2 polskiego, wiec nie wiem Anonymous - Pią 28 Lis, 2008 ja nie wiem co mialem w ostatniej bo mnie wywalili po studniowce z liceum Jakarti - Pią 28 Lis, 2008
anjas napisał/a:
Przy okazji mam jedno pytanie językowe - zastanawiam się nad tym od pewnego czasu. Jak to jest?
Zjadłem ciastko - ciastko zostało zjedzone.
Obszedłem jezioro - jezioro zostało ....?
Pomóż!
wystarczy pamietać, ze nie wszystkie czasowniki sie odmieniaja wiec..
jezioro zostaje w swoim miejscu, a my sie wybieramy je obejsc lub przejdziemy sie na około (wokół) jeziora. pozostaje jeszcze mozliwosc, że jezioro wyschło i nie ma sensu go obchodzic.. dodatkowo można tez je przeplynac wplaw badz przy pomocy statku/ łódki.anjas - Pią 28 Lis, 2008
Jakarti napisał/a:
dodatkowo można tez je przeplynac wplaw badz przy pomocy statku/ łódki.
problem w tym, że ja nie planuję przepłynąć ani obejść tego jeziora, ale już je... no właśnie... obejszłem
(albo obszedłem, jeden choooy - ważne, że jezioro jest teraz obejszłe)M - Pią 28 Lis, 2008 zostało okrążone pieszo