To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Dlaczego Stand alone a nie Piggy back

mi - Pon 16 Sty, 2012

brat byłego właściciela jest idiotą, a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny, sporo odbiega od serii.
Anonymous - Pon 16 Sty, 2012

mi napisał/a:
brat byłego właściciela jest idiotą, a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny, sporo odbiega od serii.

tak,tak, wiem
dobra juz mi przeszło,żadnych SA,gazników,ITB i ładowania furmanki kasy (choc premia była gruba ;D )

was79 - Pon 16 Sty, 2012

stara siadła na premie :lol2:
Mrozu - Pon 16 Sty, 2012

was79 napisał/a:
stara siadła na premie :lol2:

znaczy się komornik ;D

M - Pon 16 Sty, 2012

:lol2:
GeKo - Pon 16 Sty, 2012

Yarko napisał/a:
GeKo napisał/a:
Raczej 2k, i póki co nie nie będzie obsługiwać elektronicznych przepustnic, ale czekam :)

+1

Grzesiu, rozmawiałeś z producentem kiedy może to nastąpić?

Nie rozmawialem, ale śledzę temat :D I na pewno nie w pierwszej wersji, a wiem jak to jest jak się tworzy coś z niczego, nie zawsze się da określić dokładnie czas.

mi napisał/a:
a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny,

Ale tak mocny że Rebe może nim kogoś zdzielić :rotfl: czy np tylko podłubać w zębach.

mi - Pon 16 Sty, 2012

się zobaczy :>
rasta - Pon 16 Sty, 2012

GeKo napisał/a:
Nie rozmawialem, ale śledzę temat

Ja tez, fajnie że będziemy mieli polskie Standalone z pełnym wsparciem. Miniac pewnie zaraz będzie miał sampla xD

M - Pon 16 Sty, 2012

rasta napisał/a:
GeKo napisał/a:
Nie rozmawialem, ale śledzę temat

Ja tez, fajnie że będziemy mieli polskie Standalone z pełnym wsparciem. Miniac pewnie zaraz będzie miał sampla xD

o to to!
Polski standalone na polskie pensje = sukces

GeKo - Pon 16 Sty, 2012

cena jest jak najbardziej Ok, jeśli to będzie w wersji PnP. jeśli nie to jak ktoś bardzo mocno pokombinuje to vemsa dostanie niewiele drożej.Choć biorąc pod uwagę wsparcie w rodzimym języku,nie widzę sensu zabawy w vemsa.
MoRToN - Pon 16 Sty, 2012

Tya.. nawet jak zrobią kości to pewnie w pierwszej kolejności pod hondy i nissany.
kubas - Pon 16 Sty, 2012

MoRToN napisał/a:
Tya.. nawet jak zrobią kości to pewnie w pierwszej kolejności pod hondy i nissany.

E tam co to za problem, wielu w dzisiejszych czasach ci to podłączy :)

M - Pon 16 Sty, 2012

jak nie będzie to można zrobić i sprzedawać :) rynek nie lubi próżni :)
rasta - Pon 16 Sty, 2012

Dokładnie kilka godzin roboty jak nie mniej proponuje śledzić ten watek - http://www.racingforum.pl...ic=90262&st=140

Tam są wszystkie odpowiedzi na Wasze pytania.

EmerytRs2 - Pon 16 Sty, 2012

co na to Miniac?