Techniczne - Dlaczego Stand alone a nie Piggy back
mi - Pon 16 Sty, 2012 brat byłego właściciela jest idiotą, a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny, sporo odbiega od serii.Anonymous - Pon 16 Sty, 2012
mi napisał/a:
brat byłego właściciela jest idiotą, a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny, sporo odbiega od serii.
tak,tak, wiem
dobra juz mi przeszło,żadnych SA,gazników,ITB i ładowania furmanki kasy (choc premia była gruba )was79 - Pon 16 Sty, 2012 stara siadła na premie Mrozu - Pon 16 Sty, 2012
was79 napisał/a:
stara siadła na premie
znaczy się komornik M - Pon 16 Sty, 2012 GeKo - Pon 16 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
GeKo napisał/a:
Raczej 2k, i póki co nie nie będzie obsługiwać elektronicznych przepustnic, ale czekam
+1
Grzesiu, rozmawiałeś z producentem kiedy może to nastąpić?
Nie rozmawialem, ale śledzę temat I na pewno nie w pierwszej wersji, a wiem jak to jest jak się tworzy coś z niczego, nie zawsze się da określić dokładnie czas.
mi napisał/a:
a wałek w Twym samochodzie jest dość mocny,
Ale tak mocny że Rebe może nim kogoś zdzielić czy np tylko podłubać w zębach.mi - Pon 16 Sty, 2012 się zobaczy rasta - Pon 16 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
Nie rozmawialem, ale śledzę temat
Ja tez, fajnie że będziemy mieli polskie Standalone z pełnym wsparciem. Miniac pewnie zaraz będzie miał sampla M - Pon 16 Sty, 2012
rasta napisał/a:
GeKo napisał/a:
Nie rozmawialem, ale śledzę temat
Ja tez, fajnie że będziemy mieli polskie Standalone z pełnym wsparciem. Miniac pewnie zaraz będzie miał sampla
o to to!
Polski standalone na polskie pensje = sukcesGeKo - Pon 16 Sty, 2012 cena jest jak najbardziej Ok, jeśli to będzie w wersji PnP. jeśli nie to jak ktoś bardzo mocno pokombinuje to vemsa dostanie niewiele drożej.Choć biorąc pod uwagę wsparcie w rodzimym języku,nie widzę sensu zabawy w vemsa.MoRToN - Pon 16 Sty, 2012 Tya.. nawet jak zrobią kości to pewnie w pierwszej kolejności pod hondy i nissany.kubas - Pon 16 Sty, 2012
MoRToN napisał/a:
Tya.. nawet jak zrobią kości to pewnie w pierwszej kolejności pod hondy i nissany.
E tam co to za problem, wielu w dzisiejszych czasach ci to podłączy M - Pon 16 Sty, 2012 jak nie będzie to można zrobić i sprzedawać rynek nie lubi próżni rasta - Pon 16 Sty, 2012 Dokładnie kilka godzin roboty jak nie mniej proponuje śledzić ten watek - http://www.racingforum.pl...ic=90262&st=140
Tam są wszystkie odpowiedzi na Wasze pytania.EmerytRs2 - Pon 16 Sty, 2012 co na to Miniac?