rasta - Czw 04 Gru, 2008 Obawiam się, że to będzie kolejny projekt ala Toxic'a Anonymous - Czw 04 Gru, 2008
pP napisał/a:
uczeszsie napisał/a:
w moim poważnym temacie
to przewijaj stronę powoli do góry i zobacz avatary
i tak już będziesz kojarzony raczej z cyckami
hahahahahaa, dobrze że nie z jakimś męskim narządem Anonymous - Czw 04 Gru, 2008
rasta napisał/a:
Obawiam się, że to będzie kolejny projekt ala Toxic'a
a wtajemnicz mnie.M - Czw 04 Gru, 2008 to wtedy tylko jeden klubowicz by mial taki ava,
zgadnijcie kto? strick - Czw 04 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
Musze sie męczyć z tymi dwiema paniami w jednym pokoju
To gdzie pracujesz? Moze CIe zastapie? Jak bedziesz potrzebował pomocy to pisz Anonymous - Czw 04 Gru, 2008
eM napisał/a:
to wtedy tylko jeden klubowicz by mial taki ava,
zgadnijcie kto?
zapewne już nie ja Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 strick, z paniami czasami mam problemy. Nie mniej jednak , radze sobie
Po klapsie i zpokój Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 Widze że kolega michool_vt wykazał się nie małą inwencją twórczą przy moim/naszym avatarze Bart - Czw 04 Gru, 2008 michool jest z klubu calibry, nie takie rzeczy chłopak potrafi robić Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 po raz kolejny kubeł zimnej wody na łeb.
licze kalkuluje szukam kasy 206 Gti - Czw 04 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
po raz kolejny kubeł zimnej wody na łeb.
licze kalkuluje szukam kasy
co sie stało sie?Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 kasa kasa kasa. Nie poddaje sie, kombinujeAnonymous - Czw 04 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
kasa kasa kasa. Nie poddaje sie, kombinuje
jedziesz Filip Dariano - Pią 05 Gru, 2008 Zbieraj Kase i zrób wszystko profi . Ja osobiście nie lubie "druciarstwa"Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 A tam gadanie z tym druciarstwem, nie ma jak chłodnicze na trytytki i komp w prezerwatywie;-)