Rudello - Nie 21 Gru, 2008 Tych co odwiedzili zachęcam do wyrażenia opinii na www.gastronauci.pl
Odpowiedzialny za design jest Urban Wieckowski, Adam jest autorem JDM grafiki za barem, loga itp.ps - Wto 23 Gru, 2008 Bylem, jadlem.
Potwierdzam wszystkie wczesniejsze pozytywne opinie.
Jadlem zestaw "nie pamietam jaki" bedacy przegladem przez mniej wiecej wszystko w karcie. Wszystko bardzo solidne. Swieze i dobre. Przyjemnie podane. Kelnerka sympatyczna, sushi-master usmiechniety.
Lokal dosc minimalistyczny, jasny, ladny, bez nadecia. Nowoczesne wypasne grafiki The MC.
Dziekuje i Polecam!!
PS.. i wchodze na gastronauci.plsaxorulez - Wto 23 Gru, 2008 a kogo spotkałeś?ps - Wto 23 Gru, 2008 Kube i Hanie
i Rudella..
no dobra i Saxoruleza i Badi'ego. Nakrylem ich. Fajne chlopaki...saxorulez - Wto 23 Gru, 2008 good boy
ja jadłem po raz drugi.. tym razem same maki i okazało się ze te prostackie też potrafią być smaczneAnonymous - Śro 24 Gru, 2008
ps napisał/a:
PS.. i wchodze na gastronauci.pl
mojej recenzji nie wstawili. pewnie za dobra, nikomu to nie jest na reke..Bad-i - Śro 24 Gru, 2008 jedzenie bardzo dobre, Lukasz co prawda nie wiedzial co zamawia bo w menu sa bledy ale tez mu smakowało.
PS fajny gosc saxorulez - Śro 24 Gru, 2008 Bad-i,
no i znowu masz wpierdziele ziom..
wiedziałem co zamawiam - to Ty latałeś po menu jak byś pierwszy raz na sushi był:PBad-i - Śro 24 Gru, 2008 a doyebać Ci ?? co latałem po menu, co latałem ??
przeciez wyraznie ci miła Pani wytłumaczyła tłuku ze zamiast Maki w Tamago jest błędnie napisane maki w tempurze (mimo ze maki w tempurze są powyżej w karcie).
I idz z takim wieśniakiem do restauracji i sie wstydz ehhhh anjas - Śro 24 Gru, 2008 Ja nie jadam maków... No czasem McChicken, ale staram się jak najrzadziej. W sumie to już ze dwa lata nie jadłem...Bad-i - Śro 24 Gru, 2008 dlatego ja czasami zmieniam na californie lub tempure - złośliwcze anjas - Śro 24 Gru, 2008 Szczerze to raz w życiu byłem na sushi... i to przez przypadek.
Muszę się kiedyś wybrać w doświadczonym towarzystwie, które wytłumaczy co i jak .Bad-i - Śro 24 Gru, 2008
anjas napisał/a:
Szczerze to raz w życiu byłem na sushi... i to przez przypadek.
Muszę się kiedyś wybrać w doświadczonym towarzystwie, które wytłumaczy co i jak .