Piotruś a o której mam sie u Ciebie zjawić dzisiaj?
to moze po drodze sie spotkamy gdzies?M - Wto 23 Cze, 2009 ja jestem cały czas w domu, jak masz po drodze to zajrzyj
Przy okazji dam Ci te papiórki z ubezpieczeniaPiTT - Wto 23 Cze, 2009
eM napisał/a:
ja jestem cały czas w domu, jak masz po drodze to zajrzyj
Przy okazji dam Ci te papiórki z ubezpieczenia
dam znać, jakbyś mógł zajechać gdzieś w połowie drogi to będzie ok, bo muszę szybko do domu wracać
może dawna Billa na Broniewskiego? teraz inaczej się nazwya, ale ten sklep przed skrzyżowaniem z trasą.
dobra a kto idzie na Zacka i Miri?
Mick był kolejny, ale nie potwierdzaJakarti - Pon 27 Lip, 2009 mam 3 podwojne zapro na film pt "moja wielka grecka wycieczka"
cinema city - sadyba
godz 20:00
29 lipca (sroda)
do odbioru osobiscie na wlochach
M - Pon 27 Lip, 2009 I'm in!Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 2 more saxorulez - Pon 27 Lip, 2009 i'm in - puscił byś kurierem??Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 łoki
daj adresa dokladnie na pw
Łukasz - to moze wlozyc dwa to przekazalbys Mackowi przed kinkiem??
eM - what u think?M - Pon 27 Lip, 2009 a pitt na wakacjach?Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 tak, w chorwacjiM - Pon 27 Lip, 2009 daj kamienia!Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 eM - to wysylac mam dwa do Łukasza??M - Pon 27 Lip, 2009 jesli to mozliwe to tak to wtedy wzialbym od niego przed filmemPiTT - Wto 09 Mar, 2010 karwa ta nasza wyszukiwarka forumowa jest chooja warta, kilka minut szukałem tego tematu i w końcu znalazłem przeglądając kategorie
mniejsza z tym
AGORA
dzisiaj 20:00
Galmok
2 osobowe zaproszenie
ktoś chętny?
można odebrać do 18 na Fasolowej, albo potem gdzieś w kierunku Wilanowaanjas - Wto 09 Mar, 2010