The Mc - Śro 29 Kwi, 2009 http://www.kiasoul.pl/
"W zwiazku z niezgodnoscia zwycieskiej pracy z warunkami i wymogami Regulaminu, Komisja Konkursowa podjela decyzje o wylonieniu nowego laurata konkursu"M - Śro 29 Kwi, 2009 Renata Kukla z Jaworza?
WHAT THE FU.CK?!fydi - Śro 29 Kwi, 2009 WTF?mi - Czw 30 Kwi, 2009 no serio - jaja jakieś... saxorulez - Czw 30 Kwi, 2009 lubie takie konkursy FreeMan - Czw 30 Kwi, 2009 to jakis zart ?nox - Czw 30 Kwi, 2009 Ja bym do nich napisał ładny list bo to śmieszne już jest lenny - Czw 30 Kwi, 2009 to musi być żart. co nie zmienia faktu, że robią z siebie idiotów.Mick - Czw 30 Kwi, 2009 Pewnie córka lub znajoma prezesa... co zrobić...lenny - Czw 30 Kwi, 2009 a ja przypuszczam, że kogoś takiego poprostu nie ma:) a nagroda i tak powędruje tam, gdzie miała iść od początku.PieQt - Czw 30 Kwi, 2009 a znacie tą dziewczynę, która pierwotnie wygrała - ciekawe co było niezgodnego z regulaminem i ciekawe czy się odwoływała
normalnie jak widzę coś takiego, to nawet hobbistycznie bym pomógł, żeby zatruć życie organizatorowi
ponieważ obsługuję prawnie wiele konkursów, to powiem, że takie zachowanie jest mega nieprofesjonalne. Jeżeli praca była niezgodna z regulaminem, to należało to zweryfikować wcześniej, a nie po ogłoszeniu wyników.lenny - Czw 30 Kwi, 2009 z tego co wiem, z regulamienie powiedziane było, że praca musi opierać się (i tutaj moje słowa a nie cytat) o "własne rysunki" i nie może bazować na tych, dostępnych w opcji 'rysuj' na tym serwisie... innymi słowy, wszystko miało być autorską robotą a nie ułożeniem kwiatuszków, krzywych i kolorów zapodanych przez ludzi z kia...
tak przynajmniej tłumaczył themc...
być może dopatrzyli się w pracy Pani Moniki (którą pozdrawiam oczywiście jeśli kiedyś to przeczyta:) niezgodności z tym punktem regulaminu.Jacek - Czw 30 Kwi, 2009 ale szajs. ogólnie mega wał, (polaczki)M - Czw 30 Kwi, 2009 Ja bym to na wykop wrzucił i okrasił odpowiednim komentarzem,
wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd
Zeby jeszcze jakas ladna praca wygralaFreeMan - Czw 30 Kwi, 2009
to jest praca ktoa wygrała.... przeciez to jakis żart ?
Renata narysowala tez, to... moze to wlasnie mialo wygrać??