michool_vt - Czw 14 Maj, 2009 ja sie zalogowałem bo chciałem zwyzywać Loko, który mi podkupił saxo,
oczywiście wszyscy odebrali to jako żart...
Anonymous - Pią 15 Maj, 2009
Michał napisał/a:
koleś który tankował mi gaz powiedział abym sie zalogował.
okazało się później że ten koleś to eM. jest tu adminem i skrytym wielbicielem gazu
hehehCartoon - Pią 15 Maj, 2009 Przez pP Miał filmik z Lublina w opisie na gg Jacek - Pią 15 Maj, 2009 pół południa już tu jest no i jestem tuuk-mart - Pią 15 Maj, 2009 jestem, bo musze.PiTT - Pią 15 Maj, 2009 kurde dopiero zobaczyłem ten temat
zaczęło się jak jeszcze na gronie, potem chyba właśnie Gaugan dał znaka, że z grona zostało przeniesione na osobne forum
z Gauganem znamy się jeszcze z liceum
tego ciecia Kondzia faktycznie tu przyciągnąłem... PRZEPRASZAM
Misiek_lbn - Pią 15 Maj, 2009 wzruszające historię co poniektórych M - Sob 16 Maj, 2009 Rekin opowiedz jak do nas trafiłeś
Z 500m z krzaków nad zalewem zemborzyckim przez lornetke dostrzegłeś naklejke hh.org na jednym z bolidów jezdzacych po torze Misiek_lbn - Sob 16 Maj, 2009
eM napisał/a:
Z 500m
żeby mnie ktoś zobaczył
zwariowałeś
KonradMK - Sob 16 Maj, 2009
PiTT napisał/a:
Byłem wtedy twoim jedynym kolegą. Inni wstydzili się stanąć oboko twoich lenarów BaRtO_206GT - Sob 16 Maj, 2009
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
Byłem wtedy twoim jedynym kolegą. Inni wstydzili się stanąć oboko twoich lenarów
az chyba poszukam tematu o szantach i papudze M - Sob 16 Maj, 2009 Już był rasta - Sob 16 Maj, 2009 A ja trafiłem tutaj tylko dla tego, że to forum maniaków francuskiego szajzu i postanowiłem ich trochę powqurwiać kubas - Sob 16 Maj, 2009
Cytat:
A ja trafiłem tutaj tylko dla tego, że to forum maniaków francuskiego szajzu i postanowiłem ich trochę powqurwiać