CHRZANEK - Pon 09 Lut, 2009 1. OmniaM - Pon 09 Lut, 2009 Badi czy zrobiles tak jak Ci mowilem?Bad-i - Pon 09 Lut, 2009
eM napisał/a:
Badi czy zrobiles tak jak Ci mowilem?
niestety bylem chory i nie mialem jak. W tej chwili blokuje wymiane telefonow calemu dzialowi i musze dzisiaj dac odp. (takze polegam tylko na Was)M - Pon 09 Lut, 2009 Badi wez ten telefon ktory polecał Andrzej... to moj glosBad-i - Pon 09 Lut, 2009
eM napisał/a:
Badi wez ten telefon ktory polecał Andrzej... to moj glos
czyli
1. E71 - Anjas
2. E71 - eMnox - Pon 09 Lut, 2009 A dziale masz jakies fajne panny ??
bo ja oddam swoj głos żeby to przyspieszyć , te ładne które będą chciały mi podziękować osobiście zapraszam do mnie
od dzisiaj mam nowa sekretarkę (niestety nie ja wybierałem )PiTT - Pon 09 Lut, 2009 ew. kup Iphona 16GB i go opyl na allegro
obecne ceny są kosmiczne, ponad 1.7 za nowego
za tą kasę, kupisz sobie w ok. 1k e71 i zostanie trochę kasy na picie
nox - Pon 09 Lut, 2009
Bad-i napisał/a:
nox napisał/a:
A dziale masz jakies fajne panny ??
od dzisiaj mam nowa sekretarkę (niestety nie ja wybierałem )
Ale choć trochę się nadaje ?? czy kompletnie nie do użycia ?? Bad-i - Pon 09 Lut, 2009
nox napisał/a:
Bad-i napisał/a:
nox napisał/a:
A dziale masz jakies fajne panny ??
od dzisiaj mam nowa sekretarkę (niestety nie ja wybierałem )
Ale choć trochę się nadaje ?? czy kompletnie nie do użycia ??
sorry wiem ze nie powinienem tego pisac, ale nie nadaje sie do niczegoM - Pon 09 Lut, 2009 trzeba przeszkolić...nox - Pon 09 Lut, 2009 Myślałem że mogę przeszkolić ale jak do niczego to do niczego jak to mawiają z "gówna bicza nie ukręcisz" .
No ale chociaż równo prasuje ? szybko nosi kawę ?? o może dobrze myje Auto ??DeeS - Pon 09 Lut, 2009 1. Omnia - Chrzanek
2. E71 - Anjas
3. E71 - eM
4. E71 - nox
5. Omnia - DeeSBad-i - Pon 09 Lut, 2009
nox napisał/a:
Myślałem że mogę przeszkolić ale jak do niczego to do niczego jak to mawiają z "gówna bicza nie ukręcisz" .
No ale chociaż równo prasuje ? szybko nosi kawę ?? o może dobrze myje Auto ??
jest dzisiaj pierwszy dzien to co mozna powiedziec, grunt ze nie jest atrakcyjna ( i dla tych którzy mnie dobrze znają tez mam odpowiedz - nie nadaje sie nawet do tuningu) strick - Pon 09 Lut, 2009 1. Omnia - Chrzanek
2. E71 - Anjas
3. E71 - eM
4. E71 - nox
5. Omnia - DeeS
Ja bym sie zastanawiał chyba pomiedzy e66 a e71.
Potrzebujesz cała klawe? Duzo piszesz sms'ow? Jezeli nie, to e66, mała i zgrabna.