Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 twardziel z Rufusa k-mart - Sob 28 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
k-mart, fajny jamnik A Ty się też k±pałe¶?
nie jestem pewien czy jamnik dal by rade osiagnac 50kmh strick - Sob 28 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Ziom ja mojego bardzo czesto zabieram na pijackie eskapady. Nawet raz go do klubu wposcili Knajpy to standard, zawsze ze mna gania
Ja z moim tez do kanjpy chodziłem
Wymysliłem to, gdy kiedys w lecie mialem szlaban u starych an wychodzenie, ale na spacery z psem nic nie mowili
Po jakims czasie, własicielka sie pytała, czemu bez psa juz przychjodze Anonymous - Nie 01 Mar, 2009 to jest chyba nejlepsza pozycja w jakiej spała
a to inna
kubas - Nie 01 Mar, 2009 moj rex przewaznie spi na plecach z jajkami wywalonymi na wierzch Anonymous - Nie 01 Mar, 2009
kubas napisał/a:
moj rex przewaznie spi na plecach z jajkami wywalonymi na wierzch
to Krzywka może mieć z tym problem bo nie ma jajek 106 - Nie 01 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
a to inna
wyglada na zadowolona i szczesliwa Anonymous - Nie 01 Mar, 2009 chyba jest
nie ukrywam,ze ma zajebi¶cie
dzi¶ dostała taka kostkę KonradMK - Pon 02 Mar, 2009 oo buty osrakaCHRZANEK - Pon 02 Mar, 2009
KonradMK napisał/a:
oo buty osraka
Hahahahahaha
A jamnik Kejmarta zajebiscie wyrósł Anonymous - Pon 02 Mar, 2009
KonradMK napisał/a:
oo buty osraka
nie to nie jego niestety KonradMK - Pon 02 Mar, 2009 jak nie, obok s± buty Majka a jak wiadomo Majk jak się najebie to tylko Oskar go ogarnie Michał - Wto 03 Mar, 2009 te brudasy kolo butow osraka to brudasy marczelaBad-i - Wto 03 Mar, 2009 po tych zdjeciach juz rozumiem dlatego Suka nawet do gory nie patrzy albo lata jak glupia szukajac Pana ktory stoi metr obok Anonymous - Wto 03 Mar, 2009 zamknij się jestes po prostu za wysoki