To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WRC] Rajd Polski 2009 runda WRC

GeKo - Śro 03 Cze, 2009

Jak Ogier ;) , to powiedz mu ze Mi go poduczy :rotfl:
Jaco - Śro 03 Cze, 2009

Też się wybiera.. cały tydzień 22 - 29 ;D
106 - Śro 03 Cze, 2009

autoklub.pl napisał/a:
Niespodziewanym gościem podczas testów Sebastiena Loeba, przygotowującego się do Rajdu Polski, był Krzysztof Hołowczyc. - Przyjechałem podpatrywać mistrza - półżartobliwie, pół serio mówił Hołek.

Jednak, kiedy była okazja przez chwilę spotkać się face to face, olsztynianin całkiem poważnie informował rajdowego mistrza świata o swoich spostrzeżeniach dotyczących nawierzchni szutrowej na testowym odcinku: - Takiego szutru i takiej przyczepności jak tu dzisiaj, nie spotkasz na całych Mazurach. Jest świeżo po deszczu, teraz zaświecił słońce, a ten odcinek w pobliżu hotelu Mrągowia jest wyjątkowo przyczepny. Przekonasz się, że podczas rajdu nawierzchnia będzie zupełnie inna, zmienna w wielu miejscach....

Rajdowy król słuchał z uwagą i odpowiedział: - Tak, wiem!!!

Hołowczyc mówił Loebowi także o swoich doświadczeniach z Rajdu Dakar. Sebastien niewiele wiedział o sukcesach Hołka, ale ucieszył się ze spotkania.

:rotfl:

martin.h - Śro 03 Cze, 2009

Ciekawe co powie Hołek jak dostanie na pierwszym OS'ie 2s na km od Loeba. Kibicuję Hołkowi z całego serca, ale myślę że maksimum na co go stać to 5-6 miejsce.
Janusz - Śro 03 Cze, 2009

ja tez chce bilety :D x3 bądź x4 :) ja jadę wszyscy maja domki czy jedzie ktoś pod namiot??
OSKAR - Śro 03 Cze, 2009

ja ogolnei jade na fristailu nie wiem nic i tyle :)
Koto - Śro 03 Cze, 2009

Też wchodzę w opcje fristalj, namiot, mapa i będzie git :)
fydi - Śro 03 Cze, 2009

Gaydek - Śro 03 Cze, 2009

Niewykluczone, że wpadnę :jupi: :jupi: :jupi: .
siema - Czw 04 Cze, 2009

Ja jestem w okolicach Mikołajek już od 19'tego.

PS. Nie wiecie kiedy będą uruchamiane Punkty Informacji Kibica?
EDIT: Odpowiadam sobie sam: W przeciwieństwie do lat ubiegłych, kiedy to Rajd Polski był tylko kandydatem do WRC, w tym roku jest tylko jeden punkt kibica poza Mazurami! Sklep gadżetyrajdowe.pl. Rewelacja.

Bad-i - Nie 07 Cze, 2009

Panowie kto sie pisze na wyjazd z noclegiem. Wyjazd w sobote rano i powrot pewnie w niedziele.

Samochod to Merc Hamilton Viano (6-8 osob)

1. Madi
2. Bad-i
3.

saxorulez - Pon 08 Cze, 2009

Bad-i,

głupie pytanie , ale keidy to jest? i gdzie nocujemy?

CHRZANEK - Pon 08 Cze, 2009

Ja nie jade oglądac :/
A tak chciałem...
Brak $$$

GeKo - Pon 08 Cze, 2009

Ja śpię tutaj www.wnukowo.pl Kawałek od Mikołajek ale ceny niskie.
Marek23 - Pon 08 Cze, 2009

Ja nie jadę, 250 tysięcy ludzi tak. Korki, syf,brak organizacji, bo nie wierzę, że będzie idealnie. Poza tym wolę ten hajs przeznaczyć choćby na opony do clio.