szymlorek - Pią 27 Lut, 2009 Ziom ja bardzo chętnie jezdzilbym według przepisów takich jak np w europie zachodniej, gdybyśmy tylko mieli drogi takie jak w europie zachodniej. Nie mniej jednak przez kraj nie podróżuje po autostradach tylko jakiś gownianych dwunitkowych drogach prowadzacych przez miasta, wsie i raz na rok od świeta jakąś obwodnicą miasta. Gdybym mógł walnąć 500km autobahnem to moglbym pozniej nawet godzine jechac 50km/h przebijajac sie przez miasto pod czujnym okiem fotoradarów. Ale w tym kraju wszedzie są dziury i ograniczenia do 50km/h...
Co do przekraczania prędkosci i porównywania tego do kradzieży to sory ale troche bezsensowne, kradziez to kradziez przekroczenie predkosci to przekroczenie, nie mozna pakować do jednego wora. Tak jak bym napisał ze mając nielegalną piosenke w formacie mp3 to to samo co bys zabił człowieka..
Dzisiaj zamieniłem sirio ml 145 na presidenta floride, wiem ze krok w tył ale floridy juz nie sciagne w zyciu z dachu a nie rzuca sie tak w oczy, bo jakos sobie radzic trzeba..Marek23 - Sob 28 Lut, 2009
KonradMK napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Oni marnuja moja kase na drogi, potrafia tylko szybko zakupic fotoradar i Megane Sport dla smerfa, to ja jezdze wedlug moich zasad.
trochę to bez sensu, tak jak byś robił komuś na złość bo nie jest po twojej myśli, nie jest to dojrzałe myślenie ale rozumiem twoje rozczarowanie.
Ale ja tego nie robie nikomu na zlosc. Po prostu jezdze po mojemu. W miescie sie bujam i czasem nawet na mnie trabia... Jadac np na Gliwice ode mnie z domu przez Rudy(droga glownie w lesie) lece non stop 120-180. Sprawia mi to zajebista przyjemnosc, a ze wzgledu na maly ruch ryzykuje tylko moim zyciem.
KonradMK napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Mam nadzieje Kondziu, ze Ty jezdzisz wedlug przepisow,zawsze i wszedzie...
nie i pisałem o tym już, ale nie dlatego że mam w dupie przepisy, po prostu podążam za głównym nurtem.
Kondziu,szanuje cie, bo czesto piszesz madrze. Ale to jest akurat bezsensu stwierdzenie. Rob tak jakm uwazasz... Poza tym jest roznica miedzy pojsciem o zycie w nocy gdzie nie ma pieszych, a skakaniem miedzy autami jak idiota w centrum miasta. prawda taka, ze kazdy lubi tu zapierd.alac...i nie w tym nic zlego.Anonymous - Sob 28 Lut, 2009 Ja To pierdole Dostałem Dziś Mandat za to ze na chwile zatrzymałem się na zakazie przy bankomacie , qwa nawet z pajacem nie gadałem powiedziałem " Idz Pisz bo Mi się spieszy " i chuj qwa 30 min pisał Mandat na 1 punkt i 100 zł nie zapłacę qwa maćmartin.h - Sob 28 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Jadac np na Gliwice ode mnie z domu przez Rudy(droga glownie w lesie) lece non stop 120-180. Sprawia mi to zajebista przyjemnosc, a ze wzgledu na maly ruch ryzykuje tylko moim zyciem.
Jeśli to ta sama droga, na której w grudniu ub. roku miał miejsce tragiczny wypadek to gratuluję wyobraźni.szymlorek - Sob 28 Lut, 2009
grifin010 napisał/a:
Ja To zapinam w kalesony Dostałem Dziś Mandat za to ze na chwile zatrzymałem się na zakazie przy bankomacie , qwa nawet z pajacem nie gadałem powiedziałem " Idz Pisz bo Mi się spieszy " i zły czlowiek qwa 30 min pisał Mandat na 1 punkt i 100 zł nie zapłacę qwa mać
Ciesz się ja ostatnio zostawiłem auto na czas meczu PLK na jakims parkingu tylko dla mieszkańców bloku i niebiescy wręczyli mi kwit na 50zł i 5pkt. juH w te 50zł ale 5pkt... Marek23 - Sob 28 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
Jeśli to ta sama droga, na której w grudniu ub. roku miał miejsce tragiczny wypadek to gratuluję wyobraźni.
Ja To zapinam w kalesony Dostałem Dziś Mandat za to ze na chwile zatrzymałem się na zakazie przy bankomacie , qwa nawet z pajacem nie gadałem powiedziałem " Idz Pisz bo Mi się spieszy " i zły czlowiek qwa 30 min pisał Mandat na 1 punkt i 100 zł nie zapłacę qwa mać
Ale co zlego w tym co zrobil?Michał - Pon 02 Mar, 2009 tez wlasnie tego nie kumam Bart - Pon 02 Mar, 2009
grifin010 napisał/a:
nawet z pajacem nie gadałem powiedziałem " Idz Pisz bo Mi się spieszy "
ależ jesteś twardzielem!
dzik napisał/a:
Ale co zlego w tym co zrobil?
jak to co? ośmielił się dać mandat grifinowi Anonymous - Pon 02 Mar, 2009 Bo Mnie to Boli Rozumiem Za prędkość za niebezpieczne zachowanie na drodze ale za Parkowanie
bart. Tak jestem Twardzielem z Tym panem Do którego tak powiedziałem miałem nie pierwszy raz przyjemność , wiec już Prawie Koledzy dzik - Pon 02 Mar, 2009
grifin010 napisał/a:
Bo Mnie to Boli Rozumiem Za prędkość za niebezpieczne zachowanie na drodze ale za Parkowanie
Jak najbardziej, uwielbiam takich co parkuja wszedzie "bo im sie spieszy".
Ja jezdze komunikacja miejska, nie mam problemow z parkowaniem, ale mam problem z przejsciem chodnikiem jak ktos parkuje na zakazie pP - Pon 02 Mar, 2009
grifin010 napisał/a:
Bo Mnie to Boli Rozumiem Za prędkość za niebezpieczne zachowanie na drodze ale za Parkowanie
owszem czasami nóż się w kieszeni otwiera jak dostaje się mandat za parkownie w absurdalnym miejscu bo ktoś sobie zakaz postawił bo miał taki kaprys,
ale mandat za parkowanie na pasach czy w miejscu niebezpiecznym jest jak najbardziej słuszny
pamiętam była kiedyś też dobra akcja z miejscami dla niepełnosprawnych, sami niepełnosprawni jeździli na wózkach i wlepiali na szybe wlepe wielkości a4 "czy naprawdę chciałbyś być na moim miejscu" najlepszy zonk był, że nie dało się tego zerwać bo było pocięta na kilkadziesiąt kawałków i troche się pojawiał problem,
po kilku groźnych stuacjach niepełnosprawni chodzili już z chłopakami z drużyny rugby coby czuć się bezpieczniejnox - Pon 02 Mar, 2009 Nie popieram parkowania parkowania na takich miejscach ale nosz qrwa jak można komuś wlepiać kartkę sam widziałem pare akcji w k-ce jak były przyklejone kartki butaprenem tak że nie dało się ich zerwać i zostawał klej nosz jak bym dorwał to bym oskarżył takiego.