The Mc - Czw 12 Mar, 2009 Okej, zaraz to skoncze i ci wysle.
Powiedzcie mi jeszcze ten numer na boku w niebieskim prostokacie to otrzymujesz od organizatorow i pozniej sie go nakleja prawda? Czy teraz musze to polaczyc z grafika?106 - Czw 12 Mar, 2009 numer otrzymuje sie na rajdzie.The Mc - Czw 12 Mar, 2009 okej, tak to mniejwiecej powinno wygladac.
Mick - Niestety niewiem dokladnie jak te naklejki wygladaja o ktorych mowisz, wiec moze lepiej zeby tego catcamsa jako odzielna naklejke wydrukowali i pozniej naniesli na reszte.
Bad-i - Czw 12 Mar, 2009 dla mnie jest piękny, teraz tylko musze pomyslec jak zrobic z tymi nazwiskami i catcamsem z przodu
Dymuś gadales z tymi twoimi znajomymi odnosnie ceny?? (PW)106 - Czw 12 Mar, 2009 kocur Anonymous - Czw 12 Mar, 2009 a i już widzę gdzie zapodamy 08PSS.pl Bad-i - Czw 12 Mar, 2009 ja tez, na oponach
Dymek jakbys mogl pokazac ten przod z Enjoy it
aha i jeszcze jedno proste - mozesz na tylne szyby zgodnie ze wzorem wrzucic np taki numer jak z boku czyli 14 w pomaranczowym kolorze i nazwiska Kołdej, Chrzanowski ??Anonymous - Czw 12 Mar, 2009 chyba tylko KOŁDEJ .... bo juz Pilota sie nie umieszcza
na oponach uważaj zeby się nie przebiły na starcie Janusz - Czw 12 Mar, 2009 nie no teraz to to całkiem przyjemnie wyglada Bad-i - Czw 12 Mar, 2009
Marcel 08 napisał/a:
chyba tylko KOŁDEJ .... bo juz Pilota sie nie umieszcza
na oponach uważaj zeby się nie przebiły na starcie
w tym roku wrocila mozliwosc umieszaczania nazwiska pilota
Dymek chodzi mi o cos takiego:
zobaczcie na przedni blotnik oraz nazwiska, sa normalnie naklejone na reklameqbus - Czw 12 Mar, 2009 nie tyle wrocila mozliwosc co naziwsko pilota ma byc umieszone na bocznej szybie samochodu
a projekt oklejenia bardzo mi sie podoba... powinno sie to prezentowac dobrze.Bad-i - Czw 12 Mar, 2009 w sumie patrząc na to zdjecie
oraz wymogi jezeli chodzi o wielkosc (4 cm) to nazwiska mozna spokojnie zmiescic obok Catcams.plkubas - Czw 12 Mar, 2009 bad-i chyba masz malo powietrza w przednim kole Bad-i - Pią 13 Mar, 2009
kubas napisał/a:
bad-i chyba masz malo powietrza w przednim kole
Chrzanek dał mi taką rade; spusc połowe powietrze w przednich kołach, zapierd.... na odcinkach tak zeby guma sie nagrzala i cisnienie podnioslo. Jak dojdziesz ze z 1 bara bedziesz robił 2 to wtedy bedzie to znak ze jestes gotowy
CHRZANEK - Pią 13 Mar, 2009 Nazwiska na szybe oraz błotniki to ja juz ogarnę.