100.000 zł i to ktoś kiedyś wymyślił, że będzie ściany wynajmował
i nawet wiemy kto...
(po chooy mi o nim przypomninasz????)PieQt - Pią 20 Mar, 2009 sory - chodziło o cenę, a nie o właściciela, który jest mega niedobry człowieksaxorulez - Pią 20 Mar, 2009 Hatoranjas - Pią 20 Mar, 2009 Hator, Hator... Dariuszu...
(7 życzeń)KonradMK - Pią 20 Mar, 2009 właśnie to samo skojarzyłem.
PS Kot Rademenes, Wanda i Banda, i hator x3 The Mc - Pią 20 Mar, 2009 nie smiac sie z Rademensa bo to film mojego taty anjas - Pią 20 Mar, 2009
The Mc napisał/a:
nie smiac sie z Rademensa bo to film mojego taty
wow!!!
zajebisty był... i te wstawki rockowe. Powaga.
Najlepszy motyw, to jak sobie zażyczył instrumentów i cały sprzęt Bandy i Wandy mu się do pokoju wpakował. Super motyw. Zazdrościłem Dariuszowi strasznie... KonradMK - Sob 21 Mar, 2009
The Mc napisał/a:
hahahaha no to pięknie. a potwierdzisz, że ten kot zdechł w czasie kręcenia od jakiegoś syfu którym mu pysk smarowali żeby wyglądało jakby mówił??? The Mc - Sob 21 Mar, 2009
KonradMK napisał/a:
The Mc napisał/a:
hahahaha no to pięknie. a potwierdzisz, że ten kot zdechł w czasie kręcenia od jakiegoś syfu którym mu pysk smarowali żeby wyglądało jakby mówił???
widze ze obroncy zwierzat wymyslili jakis spisek
Kot nie zdechl, bo sie kurde zamienil w czlowieka w ostatnim odciunku PiTT - Sob 21 Mar, 2009
The Mc napisał/a:
KonradMK napisał/a:
The Mc napisał/a:
hahahaha no to pięknie. a potwierdzisz, że ten kot zdechł w czasie kręcenia od jakiegoś syfu którym mu pysk smarowali żeby wyglądało jakby mówił???
widze ze obroncy zwierzat wymyslili jakis spisek
Kot nie zdechl, bo sie kurde zamienil w czlowieka w ostatnim odciunku
znając Kondzia to sam to wymyślił na poczekaniu KonradMK - Nie 22 Mar, 2009 no co ty, to jest potwierdzona przez bliżej nieokreślone źródła informacja