PiTT - Wto 14 Lip, 2009 Golf Stefana znowu jeździ - jest szybszy i wygląda na to że ma milion koni
więcej opiszę w pimpie STFaBad-i - Wto 14 Lip, 2009
eM napisał/a:
Powtórzcie to samo na zakopiance w styczniu
po tym jak Przemek przejechał rondo przy Okęciu może być różnie
Jezeli chodzi o napedzanie golfa, hmmm przyznam ze nie zauwazylem wiekszej roznicy. Tzn, zeby nie bylo, Stf mnie zlał ale czy odjezdzal bardziej niz w zimie to nie wiem
Dzisial nawet byla nowa foka RS - w pierwszej sekundzie pomyslalem ze to Rasta, okazalo sie jednak ze to k-mart testuje sie po przegranej z R26PiTT - Wto 14 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
eM napisał/a:
Powtórzcie to samo na zakopiance w styczniu
po tym jak Przemek przejechał rondo przy Okęciu może być różnie
hehe, fakt, myslalem ze droge pomylil i pojedzie w lewo Bad-i - Wto 14 Lip, 2009 ale było widać szkołe Marka23 - cały czas trzymał lewą na heblach (co tu duzo mowic z takim kołem, dobrze ze nie jechał na slicku)mi - Śro 15 Lip, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Stf vs Marcel 1:0 (ok.2długości)
znaczy co - impreza nie jedzie?PiTT - Śro 15 Lip, 2009
mi napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
Stf vs Marcel 1:0 (ok.2długości)
znaczy co - impreza nie jedzie?
nie ujmując STFowi oczywiście bo widać mega mega poprawę, ale 30st. teoretycznie zmuliło nasze seryjne IC
u STFa jest customowy dorzucony, taki sam zabieg chcę u siebie zrobić
może właśnie to było dodatkowym czynnikiem który nas zniszczył??
czekam na wykres Stf - Śro 15 Lip, 2009 na pewno większy fmic pomoże. podepnij się pod vaga i sprawdź jakie temp osiągasz obecnie na wejściu w stosunku do temp. otoczenia. u mnie są one wyższe o około 15-18st. seryjnego smic'a nie mierzyłem ale z informacji zasłyszanych uzyskiwane temp. na wejściu były na poziomie o ponad 30-35st wyżej niż otoczenia.rasta - Śro 15 Lip, 2009 Widzę że chłopaki z zakrętów przerzucają się na Cargo Bad-i - Śro 15 Lip, 2009
rasta napisał/a:
Widzę że chłopaki z zakrętów przerzucają się na wsi
bylismy tam do momentu kiedy to najszybszy ford swiata dostał baty od 360 konnego EVO rasta - Śro 15 Lip, 2009 Gdzie on najszybszy - znam szybsze Anonymous - Śro 15 Lip, 2009
rasta napisał/a:
Widzę że chłopaki z zakrętów przerzucają się na wsi