Kiera zamszowa widać nić .... nikt rozsądny nie chce flokować kierownicy przecież ... Na kierownice tylko Zamsz.
Uważasz że jestem nierozsądny
Stacho - Śro 06 Maj, 2009 Ok, dzięki ! Pewnie na koniec czerwca się zgłosze rasta - Pon 18 Maj, 2009 Kolejna porcja fotek
BMW
Kiera
Malar
Mors GeKo - Pon 18 Maj, 2009 Mogę prosić full foto kiery na @ bo wygląda supernox - Wto 19 Maj, 2009 YyyyYyyy kiera ??
poproś właściciela o relacje po 3-5 tyś przebiegu nie mówie ze się rozpadnie ale osobiście myślałemże to zły pomysł flokowac kierownice.
Pierwsze foto te listwy e46 dał być rade załatwić fotki po montażu ??GeKo - Wto 19 Maj, 2009 Nox ja to chcę do rajdówki, więc roczny przebieg tego będzie 2000km maksAnonymous - Wto 19 Maj, 2009 Przyznam szczerze, że nowa technika jest ZDECYDOWANIE lepsza niż poprzednia i widać efekty - Brawo
a co do kierownicy to nasza a dokładnie bartka wiec zobaczymy jak to sie bedzie sprawowało - zrobiliśmy ja własnie dla testu GeKo - Wto 19 Maj, 2009 Marcel, to ja poproszę zdjęcie makro i myślę że pójdzie do Rasty moja OMP z AXaAnonymous - Wto 19 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
Marcel, to ja poproszę zdjęcie makro i myślę że pójdzie do Rasty moja OMP z AXa
jutro może zrobie, ale jak już powyżej napisałem ... chlopaki zmienili technike i jest zdecydowanie na PLUS
Kiera wygląda ekstra ale jak już też wcześniej napisałem chcielismy wszyscy zoabczyc jak flok bedzie reagował na ścieranie Greg - Wto 19 Maj, 2009 Na czym polega nowa technika?
Czy strzyżyna występuje w wariancie który się tak nie błyszczy? Na zdjęciach wygląda na strasznie świecącą się, może to kwestia flasha z aparatu? Nie chodzi mi ofc o odblaski na szybie - bo to jasne, że jest z tym cool.
Rasta, jaka byłaby cena za flok na górę deski a ile za słupki w C2?Kamilbike - Wto 19 Maj, 2009 Mysle ze troche sie przykurzy i straci polysk Dobrze ze ktos wpadl na pomysl zrobienia kiery, jak wypali to ja sie pisze W rajdach kiera chyba znosi wioeksze katusze niz na ulicy, bo wiecej trzeba sie nakreicc na dosc krotkich odcinkach drogi/trasyAnonymous - Wto 19 Maj, 2009 Rasta daj jutro jakieś foto deski w morsie ale zrobione za dnia bez lampy - da rade ?
PozdrGeKo - Śro 20 Maj, 2009
Kamilbike napisał/a:
W rajdach kiera chyba znosi wioeksze katusze niz na ulicy, bo wiecej trzeba sie nakreicc na dosc krotkich odcinkach drogi/trasy
Raczej na odwrót, Zamszowa kiera łapie brud, tłuszcz z rąk i bardzo szybko znika w cywilnym aucie, chyba że jeździsz w rękawiczkach.
Rajdowe kiery też nie mają łatwego życia, część zawodników pluje na rękawiczki lub moczy je wodą przed startem do OSu żeby mieć lepszy grip.Greg - Śro 20 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
część zawodników pluje na rękawiczki lub moczy je wodą przed startem do OSu
Uff... Dobrze, że tylko tyle... rasta - Śro 20 Maj, 2009
Greg napisał/a:
Na czym polega nowa technika?
Tajemnica zwodowa
Greg napisał/a:
Czy strzyżyna występuje w wariancie który się tak nie błyszczy?
Efekt Flasha.
Greg napisał/a:
Rasta, jaka byłaby cena za flok na górę deski a ile za słupki w C2?
Słupki w zależności od rozmiar od 50 do 70 pln szt. Oczywiście jakiś rabat się znajdzie.
Co do deski to musiał bym na nią luknąc, ale jeśli tylko góra to koło 200 pln może mniej.
2smart napisał/a:
Rasta daj jutro jakieś foto deski w morsie ale zrobione za dnia bez lampy - da rade ?
Podjedż to obllukasz na żywo, żadna fota nie odda real efektu.