To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - FlockArt - profesjonalne flokowanie - Zapraszamy!

nox - Śro 06 Maj, 2009

GeKo napisał/a:
nox napisał/a:
Kiera zamszowa widać nić .... nikt rozsądny nie chce flokować kierownicy przecież ... Na kierownice tylko Zamsz.

Uważasz że jestem nierozsądny :D

:rotfl:

Stacho - Śro 06 Maj, 2009

Ok, dzięki ! Pewnie na koniec czerwca się zgłosze ;)
rasta - Pon 18 Maj, 2009

Kolejna porcja fotek ;D

BMW

Kiera

Malar :rotfl:

Mors :]

GeKo - Pon 18 Maj, 2009

Mogę prosić full foto kiery na @ bo wygląda super
nox - Wto 19 Maj, 2009

YyyyYyyy kiera ??

poproś właściciela o relacje po 3-5 tyś przebiegu nie mówie ze się rozpadnie ale osobiście myślałemże to zły pomysł flokowac kierownice.

Pierwsze foto te listwy e46 dał być rade załatwić fotki po montażu ??

GeKo - Wto 19 Maj, 2009

Nox ja to chcę do rajdówki, więc roczny przebieg tego będzie 2000km maks
Anonymous - Wto 19 Maj, 2009

Przyznam szczerze, że nowa technika jest ZDECYDOWANIE lepsza niż poprzednia i widać efekty - Brawo :)

a co do kierownicy to nasza a dokładnie bartka wiec zobaczymy jak to sie bedzie sprawowało - zrobiliśmy ja własnie dla testu :)

GeKo - Wto 19 Maj, 2009

Marcel, to ja poproszę zdjęcie makro i myślę że pójdzie do Rasty moja OMP z AXa

GeKo napisał/a:
Marcel, to ja poproszę zdjęcie makro i myślę że pójdzie do Rasty moja OMP z AXa

jutro może zrobie, ale jak już powyżej napisałem ... chlopaki zmienili technike i jest zdecydowanie na PLUS

Kiera wygląda ekstra ale jak już też wcześniej napisałem chcielismy wszyscy zoabczyc jak flok bedzie reagował na ścieranie ;)

Greg - Wto 19 Maj, 2009

Na czym polega nowa technika? :)

Czy strzyżyna występuje w wariancie który się tak nie błyszczy? Na zdjęciach wygląda na strasznie świecącą się, może to kwestia flasha z aparatu? Nie chodzi mi ofc o odblaski na szybie - bo to jasne, że jest z tym cool.

Rasta, jaka byłaby cena za flok na górę deski a ile za słupki w C2?

Kamilbike - Wto 19 Maj, 2009

Mysle ze troche sie przykurzy i straci polysk ;) Dobrze ze ktos wpadl na pomysl zrobienia kiery, jak wypali to ja sie pisze :D W rajdach kiera chyba znosi wioeksze katusze niz na ulicy, bo wiecej trzeba sie nakreicc na dosc krotkich odcinkach drogi/trasy

Rasta daj jutro jakieś foto deski w morsie ale zrobione za dnia bez lampy - da rade ? :faja:

Pozdr

GeKo - Śro 20 Maj, 2009

Kamilbike napisał/a:
W rajdach kiera chyba znosi wioeksze katusze niz na ulicy, bo wiecej trzeba sie nakreicc na dosc krotkich odcinkach drogi/trasy

Raczej na odwrót, Zamszowa kiera łapie brud, tłuszcz z rąk i bardzo szybko znika w cywilnym aucie, chyba że jeździsz w rękawiczkach.
Rajdowe kiery też nie mają łatwego życia, część zawodników pluje na rękawiczki lub moczy je wodą przed startem do OSu żeby mieć lepszy grip.

Greg - Śro 20 Maj, 2009

GeKo napisał/a:
część zawodników pluje na rękawiczki lub moczy je wodą przed startem do OSu

Uff... Dobrze, że tylko tyle... :devil:

rasta - Śro 20 Maj, 2009

Greg napisał/a:
Na czym polega nowa technika?

Tajemnica zwodowa :P

Greg napisał/a:
Czy strzyżyna występuje w wariancie który się tak nie błyszczy?

Efekt Flasha. :(

Greg napisał/a:
Rasta, jaka byłaby cena za flok na górę deski a ile za słupki w C2?

Słupki w zależności od rozmiar od 50 do 70 pln szt. Oczywiście jakiś rabat się znajdzie. ;D

Co do deski to musiał bym na nią luknąc, ale jeśli tylko góra to koło 200 pln może mniej.

2smart napisał/a:
Rasta daj jutro jakieś foto deski w morsie ale zrobione za dnia bez lampy - da rade ?

Podjedż to obllukasz na żywo, żadna fota nie odda real efektu.