M - Nie 20 Wrz, 2009 gwara jest dożywotnio mi - Nie 20 Wrz, 2009 na soula "tylko" 5 dająŁukaszS3 - Nie 20 Wrz, 2009 Autko fajne bo oryginalne i mało spotykane ale nowego auta ja bym nie kupił chyba wcale... Tak jak mówi Marek strata wartości jest tak duża że po prostu żal by mi było moich ciężko zapracowanych pieniędzy... Wolałbym jednak 1-2 max 3 latka lepiej wyposażonego itd... No ale ktoś nowe auta też musi kupować żebyśmy właśnie mogli takie używane od nich odkupić.
Tak zapytam to ma 4 napęd chociaż dołączany czy ośka?
Niech Ci służy...Bart - Nie 20 Wrz, 2009 2WD
ale wygląda bojowo!saxorulez - Nie 20 Wrz, 2009 a jaki to silnik?Bart - Nie 20 Wrz, 2009 w zastępstwie właściciela napiszę:
1.6 (benzynowy) coś koło 128KM, całkiem żwawy. Pali zdaje się 7-8l.mi - Nie 20 Wrz, 2009 pytajcie śmiało - mój rzecznik na wszystko chętnie odpowie!
Wyjaśnię wszystko - ten samochód to w sumie mała i tania popierdółka jest, napęd jak w niedrogim samochodzie segmentu C (1.6 16v + FWD), wyposażenie jak w średnim samochodzie segmentu C (pisałem wyżej), szerokość dość spora jak na segment C, wysokość jeszcze większa, długość między B a C, cena jak w średnim samochodzie segmentu B, a prześwit... Hmmm... Defender to to nie jest, ale są na świecie niżej zawieszone samochody.
strick - Nie 20 Wrz, 2009
mi napisał/a:
Defender to to nie jest
Ale jak widac, to Discover duzo mu nie brakuje Bad-i - Nie 20 Wrz, 2009 fajnie fajnie, grunt zeby nic sie nie dzialo i wszedzie jezdzilo.
Tak jak ktos juz napisal, nowe tez trzeba kupowac.Michał - Nie 20 Wrz, 2009 mi - szczerze ?? gratulacje. Mi sie bardzo podoba , naprawde !! za tą kase, taki fajny samochodzik miejski z dużą ilością miejsca w srodku. Kurde, nawet bym sie nie zastanawiał nad innymi. Naprawde stary !! jeszcze raz gratki !! jedynie co bym zmienił to moze kolor , i jakieś kwiatki sobie jebno na boku ( podobno mozna takie cos sobie dobrać ) dla jaj TOXIC - Pon 21 Wrz, 2009 No to teraz musimy go zgłosić do MTV żeby Ci go wypimpowali porządnie, jakaś plazma 42" na tył trochę głośników fela oczywiscie 22" rzecz jasna chrom i temat bedzie względnie ogarnięty mi - Pon 21 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
jedynie co bym zmienił to moze kolor
nyyyyyy, dobry jest! Poza wyglądem ma 3 istotne zalety:
- nie wymagał dopłaty
- nie jest metalikiem, więc będzie dość mało kłopotliwy jeśli (zwyczajowo) o coś się otrę
- bardzo słabo widać na nim syf
Michał napisał/a:
jakieś kwiatki sobie jebno na boku ( podobno mozna takie cos sobie dobrać )
myślałem o psim zębie na maskę i na klapę. W sumie wciąż trochę myślę...
kubas - Pon 21 Wrz, 2009
mi napisał/a:
myślałem o psim zębie na maskę i na klapę. W sumie wciąż trochę myślę...
a co o tym myśli pies Tomasz ?Bart - Pon 21 Wrz, 2009 Chrzanek swego czasu bardzo przystojnie wyglądał w psim zębie KarQ - Pon 21 Wrz, 2009 mi, mi się podoba Soul, tzn auto nie Twoja soul
Też uważałem, że nie ma sensu kupować nowego auta, do póki nie dostałem nowego służbekasa. Choć w Twoim przypadku kupno za gotówkę sprowadza się do utarty kasy, ale to Twój wybór i imo nie należy tego komentować.
Dzik, czytałem na temat Magnetis i okazuje się, że to jest w porządku fureks. Doposażony, duży z 140 konnym gnojarzem wychodzi 65kółka. Ja wolałbym to niż Epice.