badi - potwierdzone na hamowni u Maćka Grabowskiego.
Odebrałem auto od Adamanta po tym jak mi się pierścienie skończyły i złożylismy samochód na seryjnym dolocie, miałem Racelanda w bagazniku.. Auto miało 142KM z dolotem Racelanda, na seryjnym wydawało mi się lekko zamulowne ale ze dopiero docierałe to jakoś nie zwracałem na to uwagi.
Pojechałem na hamownię i wyplu 125KM.. byłem w szoku i to wielkim.. szybko założyłem dolot racelanda myśląc ze uzyskam jakieś 131KM i miałem jechac zabic Adasia. okazało się ze po założeniu dolotu wyszło 142,5KM
Podreślam że auto jest na wałkach Cat cams 708Bad-i - Wto 12 Maj, 2009 zrobie 3 hamowania na tym samym programie (chociaz to juz bład) i zobaczymy co wyjdzie.saxorulez - Wto 12 Maj, 2009
Bad-i napisał/a:
chociaz to juz bład
ja też robiłem na tym samym programie, ale zrobienie testu na seryjnym programei z ostrymi wakami też sensu nie ma Bad-i - Wto 12 Maj, 2009 nie no bez przesady, ja zrobie juz na ostatecznym programie 3 pomiary z roznymi dolotami.Anonymous - Wto 19 Maj, 2009 jakieś postępy w pracach? GeKo - Śro 20 Maj, 2009 Tak, dziś jedna połówka poszła do preformy i schnie jutro dojdą jeszcze 2 warstwy i do pieca, jeśli wszystko poszło dobrze to w czwartek prototyp wjedzie do formy
Oczywiście ten zielony klozetowy to tylko kolor wnętrza jaki będzie mieć forma
Gdy prototyp będzie gotowy wyśle go Łukaszowi do przetestowania, jego potwór generuje najwięcej ciepła więc będziemy wiedzieć czy zastosowane żywice wytrzymują wysoką temperaturęleon - Śro 20 Maj, 2009 Geko .. wymysl cos takiego do clio
na ile takie cos idzie do pieca ?GeKo - Śro 20 Maj, 2009 Leon jak opuścisz chłodnicę i wytniesz dziure w pasie przednim to żaden problem
leon napisał/a:
na ile takie cos idzie do pieca ?
zależy od żywicy ilości warstw itp itd.106 - Pią 03 Lip, 2009 ekhmmmm ekhmm ekhm GeKo - Sob 04 Lip, 2009 Tak wiem, trwa i trwa i powiem szczerz wrąbałem się w niezłe gówno bo urzeźbić z racelanda który jest krzywy będąc nowym to dramat. Generalnie bliżej niż dalej. W przyszłym tygodniu zamierzam skończyć.106 - Sob 04 Lip, 2009 jakiej srednicy stozek zmiesci sie w ta puszke?106 - Pon 06 Lip, 2009 upM - Pon 06 Lip, 2009 poop michool_vt - Pon 06 Lip, 2009
Cytat:
jakiej srednicy stozek zmiesci sie w ta puszke?
geko wie jaki model nawet!!
ja nie pamietam GeKo - Wto 07 Lip, 2009 Jeśli dobrze pamietam, to JC60 lub JC62 z ITG, ale Łukasz będzie pewniejszym źródłem