martin.h - Pon 13 Lip, 2009 No to chyba nie jest źle jak można się zgłaszać dopiero od soboty.Bad-i - Pon 13 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
No to chyba nie jest źle jak można się zgłaszać dopiero od soboty.
no wiesz, potrzebne jest jeszcze 15 aut. Nie wiem kogo numer jest podany na stronie Zamkowego ale ta osoba powiedziala ze bedzie dzwonila do wszystkich ktorzy obiecali (z pucharu RPP po Karkonowskim) ze pojada dla treningu 106 - Pon 13 Lip, 2009 andrzej szkuta.. prezes klubu.. i jednoczesnie odpowiedzialny za kontakty za zawodnikami
na rundach rpp. mysle ze bez problemu uzbiera sie 20 samochodow....martin.h - Pon 13 Lip, 2009
106 napisał/a:
andrzej szkuta.. prezes klubu.. i jednoczesnie odpowiedzialny za kontakty za zawodnikami
na rundach rpp. mysle ze bez problemu uzbiera sie 20 samochodow....
Też tak uważam, tymbardziej jak na forum Autoklubu udostępniono foty z trasy.106 - Pon 13 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
106 napisał/a:
andrzej szkuta.. prezes klubu.. i jednoczesnie odpowiedzialny za kontakty za zawodnikami
Też tak uważam, tymbardziej jak na forum Autoklubu udostępniono foty z trasy.
mysle ze gdyby byly wczesniej bylo by znacznie wiecej zgloszen na juz. trasa bardzo
fajna... a teraz na 6 dni przed startem trudno moze byc zorganizowac start z marszu...Bad-i - Pon 13 Lip, 2009
106 napisał/a:
o kurczaki to go nie poznalem przez telefon. A to rzeczywiscie fajny człowiek - zreszta to On prowadził Warszawski Mick - Pon 13 Lip, 2009 Badi nie pierdziel tylko wpisuj się na listę!!Bad-i - Pon 13 Lip, 2009
Mick napisał/a:
Badi nie pierdziel tylko wpisuj się na listę!!
ale moja osoba tutaj juz nic nie zmieni. Zgloszenie mam wydrukowane, auto przygotowane (tylko podbic badanie techniczne), laweta (juz prawie), duzy transporter z hakiem gotowy, pilot gotowy. Teraz tylko czekac czy to sie odbedzie
p.s. jedziesz na serwis ?? Loko - Pon 13 Lip, 2009 Jak każdy tak będzie czekał z zapisaniem, na to czy się uzbiera 20 osób to na pewno się nie uzbiera Bad-i - Pon 13 Lip, 2009 ja nie czekam, wysylam jutro. A pytalem dlatego ze to dosc istotne czy jest szansa czy tez nie martin.h - Pon 13 Lip, 2009 Bad-i, nie wiem czy śledzisz temat o Sławkowie na Autoklubie, ale można powiedzieć, że rozkręca się. Forumowicz Wilu z Bochni ma być 106'tką więc będziecie mieć konkurencję w klasie. A inny z forumowiczy napisał:
Cytat:
ja sie tez wybieram sejem (...) a oprocz R2 moga jechac rowniez zawodnicy z R1 i R, kilka ciekawych zalog ma sie pojawic wiec powinno byc niezle
fydi - Pon 13 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
Forumowicz Wilu z Bochni
to chyba debiut fajnie, można w sumie pojechać pokibicować michool_vt - Pon 13 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
jedziesz na serwis ??
badi ja mam duzą wprawę w używaniu trytytek i mam blisko nadam sie ? CHRZANEK - Wto 14 Lip, 2009 Pilot gotowy.
Papiery gotowe.
Samochód gotowy.
Serwis gotowy.
Kiedy jedziemy ???Mick - Wto 14 Lip, 2009 niestety nie pojadę z Wami w ten weekend na serwis...
mam już plany od dłuższego czasu i nie mogę ich zmienić