To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!

martin.h - Wto 09 Cze, 2009

Ja jeździłem Polonezem 1.4. Moc przeokrutna i jak to skręca.
k-mart - Wto 09 Cze, 2009

z 1.4 mialem kiedys cifa.
i saxofona.
8v, wiec wiadomo co sie dzieje na dole...tu5jxxx 16v nie szans

nox - Wto 09 Cze, 2009

Jak ja wam zaczne wymieniać czym jeździłem oj panowie z czym do ludzi....

;D

k-mart - Wto 09 Cze, 2009

a wojewodzkiego znasz??
nox - Wto 09 Cze, 2009

Zią ja go już nie raz pojechałem .
Janusz - Wto 09 Cze, 2009

a mi mu zrobił drenaż :D

P.S Ja styczności z tymi 1.4 nie miałem..... nic nie wiem na ich temat :)

pcs - Pon 15 Cze, 2009

Przy okazji sztormowej pogody nad morzem, ogladnalem sobie chyba wspomnianego juz sx4

http://moto.allegro.pl/it...aktura_vat.html

do kupienia za 47tys

pierwsze zaskoczenie to ... jest to pierwsze auto jakie spotkalem dotychczas w calosci w fabrycznym malowniu.

ogolnie nie ma sie co czepnac, przebieg 30tys, 3 miesiace temu przeglad przy 25tys, 10miesiecy gwarancji, nic nie skrzypi, wszystko igla poza marnymi plastikami i tapicerka (fotel kierowczy juz jest zatwierdzony do wymiany w aso). Wyposarzenie jak na suzuki bardzo dobre. Nie jezdzony w zimie wiec na razie nie rdzewieje nigdzie. Silnik bardziej mi sie podoba od 1.9 tdi, nie klekocze az tak, jest zrywniejszy i plynniejszy. Zawias sztywny, po dziurach mozna do woli latac, jak komus trzesienie nie przeszkadza.

Czy ktos moze sprawdzic VIN suzuki?

i teraz siedze i mysle bo w sumie mi sie fajnie jechalo, stan auta taki jaki szukam, na nie troche maly bagaznik i slabe materialy w srodku...

PiTT - Pon 15 Cze, 2009

szczerze? podoba mi się
na serio fajnie wygląda i praktycznie nówka

pcs - Pon 15 Cze, 2009

o w koncu jakies wsparcie, dzieki Pitt, moze ktos ma jeszcze da jakies opinie, chocby negatywne ...

vin tsmeyb61s00170967 jakby komus sie udalo rozszyfrowac

Bart - Wto 16 Cze, 2009

wielkim plusem tego samochodu jest silnik - fiatowskie 1.9jtd, naprawdę udana jednostka :>
strick - Wto 16 Cze, 2009

Ja nienawidze tych wszechobecnych plastików :|
Stary ma to w mitsu i jet straszne goooowno :/
Juz wole moja 19 letnia 190tke, gdzie jest o wiele lepsza deska...
W mitsu widac kazde dotkniecie, kazdy pyłek... Ale niestety takie sa teraz auta.

Mick - Wto 16 Cze, 2009

pcs jest na Malowniczej do sprzedania Seat Leon Cupra koloru żółtego.
cena jest 51900 zł.

rozawiałem ze sprzedawcami, zostawił je klient w rozlczeniu, kupiony u nich w salonie z pełną historią...

może jednak 2.0 T w seacie?

pcs - Wto 16 Cze, 2009

faktycznie niezla cena jak na pewne auto ale cupra 2.0t nie kwalifikuje sie na tani w eksloatacji dupowoz ...
pcs - Czw 18 Cze, 2009

no to .uj, wlasnie po 5 dniach myslenia sie zdecydowalem na to suzuki ale ktos mnie ubiegl ...

zaczynam zabawe od poczatku.

Janusz - Czw 18 Cze, 2009

może tak....... Panda..... :D myślę ze mi może coś powiedzieć na temat tego samochodu.

A tak na poważnie to myślałeś może nad avensisem ?? ja w tym budgecie i z takimi preferencjami szukałbym e46 330d.... ewentualnie 320d... ale koniecznie w kombi.... bo inne zaraz będą się kojarzyć tak jak e36 teraz