HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
martin.h - Wto 09 Cze, 2009 Ja jeździłem Polonezem 1.4. Moc przeokrutna i jak to skręca.k-mart - Wto 09 Cze, 2009 z 1.4 mialem kiedys cifa.
i saxofona.
8v, wiec wiadomo co sie dzieje na dole...tu5jxxx 16v nie szansnox - Wto 09 Cze, 2009 Jak ja wam zaczne wymieniać czym jeździłem oj panowie z czym do ludzi....
k-mart - Wto 09 Cze, 2009 a wojewodzkiego znasz??nox - Wto 09 Cze, 2009 Zią ja go już nie raz pojechałem .Janusz - Wto 09 Cze, 2009 a mi mu zrobił drenaż
P.S Ja styczności z tymi 1.4 nie miałem..... nic nie wiem na ich temat pcs - Pon 15 Cze, 2009 Przy okazji sztormowej pogody nad morzem, ogladnalem sobie chyba wspomnianego juz sx4
pierwsze zaskoczenie to ... jest to pierwsze auto jakie spotkalem dotychczas w calosci w fabrycznym malowniu.
ogolnie nie ma sie co czepnac, przebieg 30tys, 3 miesiace temu przeglad przy 25tys, 10miesiecy gwarancji, nic nie skrzypi, wszystko igla poza marnymi plastikami i tapicerka (fotel kierowczy juz jest zatwierdzony do wymiany w aso). Wyposarzenie jak na suzuki bardzo dobre. Nie jezdzony w zimie wiec na razie nie rdzewieje nigdzie. Silnik bardziej mi sie podoba od 1.9 tdi, nie klekocze az tak, jest zrywniejszy i plynniejszy. Zawias sztywny, po dziurach mozna do woli latac, jak komus trzesienie nie przeszkadza.
Czy ktos moze sprawdzic VIN suzuki?
i teraz siedze i mysle bo w sumie mi sie fajnie jechalo, stan auta taki jaki szukam, na nie troche maly bagaznik i slabe materialy w srodku...PiTT - Pon 15 Cze, 2009 szczerze? podoba mi się
na serio fajnie wygląda i praktycznie nówkapcs - Pon 15 Cze, 2009 o w koncu jakies wsparcie, dzieki Pitt, moze ktos ma jeszcze da jakies opinie, chocby negatywne ...
vin tsmeyb61s00170967 jakby komus sie udalo rozszyfrowacBart - Wto 16 Cze, 2009 wielkim plusem tego samochodu jest silnik - fiatowskie 1.9jtd, naprawdę udana jednostka strick - Wto 16 Cze, 2009 Ja nienawidze tych wszechobecnych plastików
Stary ma to w mitsu i jet straszne goooowno
Juz wole moja 19 letnia 190tke, gdzie jest o wiele lepsza deska...
W mitsu widac kazde dotkniecie, kazdy pyłek... Ale niestety takie sa teraz auta.Mick - Wto 16 Cze, 2009 pcs jest na Malowniczej do sprzedania Seat Leon Cupra koloru żółtego.
cena jest 51900 zł.
rozawiałem ze sprzedawcami, zostawił je klient w rozlczeniu, kupiony u nich w salonie z pełną historią...
może jednak 2.0 T w seacie?pcs - Wto 16 Cze, 2009 faktycznie niezla cena jak na pewne auto ale cupra 2.0t nie kwalifikuje sie na tani w eksloatacji dupowoz ...pcs - Czw 18 Cze, 2009 no to .uj, wlasnie po 5 dniach myslenia sie zdecydowalem na to suzuki ale ktos mnie ubiegl ...
zaczynam zabawe od poczatku.Janusz - Czw 18 Cze, 2009 może tak....... Panda..... myślę ze mi może coś powiedzieć na temat tego samochodu.
A tak na poważnie to myślałeś może nad avensisem ?? ja w tym budgecie i z takimi preferencjami szukałbym e46 330d.... ewentualnie 320d... ale koniecznie w kombi.... bo inne zaraz będą się kojarzyć tak jak e36 teraz