pi.erdolisz farmazony o jakims tam bukiecie bla bla bla
i dobrze naslonecznionych poludniowych zboczach michool_vt - Nie 13 Wrz, 2009 rabarbar, martin.h - Nie 13 Wrz, 2009 Dokładnie rabarbar dobrze to opisał.
Moja przygoda z winem rozpoczęła się tak jak to opisał rabarbar w punkcie A. Piło się je po to aby osiągnąć humor jak najniższym kosztem.
Obecnie rzadko pijam ten trunek, czasem jak jestem w damskim towarzystwie to się skuszę. W męskim towarzystwie przeważnie jest to piwo i wóda.
Ale może jest tak jak piszecie, że do wina trzeba dojrzeć, ja jeszcze nie osiągnąłem tego.Bart - Pon 14 Wrz, 2009 po winie łeb mnie bolibizon - Nie 27 Wrz, 2009 misiones de rengo
carmenere
2007
chile
czerwone, wytrawne
zajebiscie mi zasmakowalo, polecam.
cena 3x, nie pamietam dokladnie.Jakarti - Śro 30 Wrz, 2009 ostatnio kupilem kilka win wlasnie w cenie 3x i boze nie zalowalem
wpadne do almy znowu i powiem jak sie to zwalo bo nawet dziewczyna, ktora lubi wina polslodkie powiedziala, ze to wytrawne nie jest takie jak inne wytrawne jabole anjas - Śro 30 Wrz, 2009 Jakarti się zakochał, Jakarti się zakochał!!!! KonradMK - Śro 30 Wrz, 2009 jak napisze, że kupił zorkę 5 to będzie znaczyło że się ożeniłanjas - Śro 30 Wrz, 2009
KonradMK napisał/a:
jak napisze, że kupił zorkę 5 to będzie znaczyło że się ożenił
Kondziu, Kondziu... trzeba czytać między wierszami:
Jakarti napisał/a:
kupilem kilka win wlasnie w cenie 3x i boze nie zalowalem
znaczy było dobrze, warto było zainwestować... znaczy Kubusiowi zależy na tej Pani.
Cytat:
23:40:10
bo jestes jak pudelko z niespodzianka
23:40:25
jak zaczynasz rozwiazywac kokardke to sie okazuje, ze w srodku jest super prezent
znaczy było już coś więcej. Kokardka (pasek) została rozwiązana (został rozpięty) i był malutki ale miły prezencik.KonradMK - Śro 30 Wrz, 2009 ależ ja świetnie to zrozumiałem Andrzeju. rozumiemy się, co? mamy życie Jakarti - Pią 02 Paź, 2009 moje drogie detektywy:
wpis z podpisu nie ma wspolnego nic z "M" PiTT - Pią 02 Paź, 2009
Jakarti napisał/a:
moje drogie detektywy:
wpis z podpisu nie ma wspolnego nic z "M"
M jak Miłość
jesteś normalnie najbardziej tajemniczym wśród tajemniczych tajemnicarzyAnonymous - Pon 21 Gru, 2009 Nie wiem czy znacie czy nie .... ale zdecydowanie polecam na randki, spotkania jak również po wino Mielżyński Wine Bar prowadzi to moj znajomy chetnie zawsze podpiweidzą ... wina od 29,99 chyba w góre ....