Marek23 - Wto 15 Wrz, 2009 Dzisiaj na asfalcie definitywnie nie skreca:
Bad-i - Wto 15 Wrz, 2009 PieQt - Wto 15 Wrz, 2009 różnica pomiędzy Otylią a Zientarskim jest taka, że Otylia została osądzona i to społeczeństwo uważa za kare, a Zientarski nie. Nie ważne jaki byłby wyrok, ale stanąłby przed sądem.
Koniec OT ... jak znajdę filmik jak przywaliłem w jedyny słup we wsi, gdzieś go wrzucę Marek23 - Wto 15 Wrz, 2009
PieQt napisał/a:
różnica pomiędzy Otylią a Zientarskim jest taka, że Otylia została osądzona i to społeczeństwo uważa za kare, a Zientarski nie. Nie ważne jaki byłby wyrok, ale stanąłby przed sądem.
O ile mnie pamiec nie myli Otylia nie zgodzila sie z wyrokiem w zawieszeniu, stwierdzila, ze jest niewinna i probowala dalej walczyc, nie wiem z jakim skutkiem.
Brak slow...PieQt - Wto 15 Wrz, 2009 żadnym - nie miała szans na uniewinnienie. Wyrok pozostał ...PiTT - Wto 15 Wrz, 2009 nie ma co, oba przypadki mało przyjemne, zapewne nikt nie zrobił tego celowo... czasami życie jest dziffką i tyleAnonymous - Wto 15 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
Dzisiaj na asfalcie definitywnie nie skreca
Dzisiaj może nie, ale 10-15 lat temu... Marek23 - Wto 15 Wrz, 2009 Jeszcze jego wrzuce i bedzie dosc.
hwojtekAnonymous - Wto 15 Wrz, 2009 tu można wrzucić 90% sr.pl nox - Wto 15 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
hwojtek
on taki ładny jest
i taki mądry zawsze Vlodarsky - Wto 15 Wrz, 2009 czasem kierownik skręca a fura nie nadąża
Jacek - Wto 15 Wrz, 2009 wrzucam aygo na prośbę marka żeby nie było
slick nie pokleił w aygo, ocierka o słupek, zostawiłem tylko lusterko ale mogło być grubo...na kolanach do Częstochowy prawie poszłem!
a tu handlowcy, oni nie skręcają!!!!!!!!!!!!!!!!!!