HydePark - Mistrzostwa Swiata w pilce noznej - Niemcy 2006
anjas - Śro 14 Cze, 2006 2:1 dla Polski Niemy - Śro 14 Cze, 2006 pewnie mnie zgnoicie ale mysle ze jestesmy za slabi na niemcow i przegramy 3:1 :563:
chociaz chcialbym aby wygrali przynajmniej jednym golem :564:Dariano - Śro 14 Cze, 2006 Nasi leszcze dostana w p i z d e tylko bedzie trzeszczało mysle ze 3:0lenny - Śro 14 Cze, 2006
[ Dodano: Sro 14 Cze, 2006 ]
Motyla noga przegrana! A mogli zremisować! Ja p.......! Jestem zdenerwowany! Czemu Janas dał kogoś takiego jak Dudka? Kto to wogóle jest?? K....!106 - Śro 14 Cze, 2006 no i juz za 4 lata polska bedzie MISTRZEM ŚWIATA.................................... błeAnonymous - Śro 14 Cze, 2006 tradycji stało się zadość :one: nawet remisu nie potrafili dowieźć do końca patałchy :563:Niemy - Czw 15 Cze, 2006 ...a ja glupi, znowu mialem nadzieje :573:anjas - Czw 15 Cze, 2006 walczyli jak nigdy, przegrali jak zawsze... :567:ps - Czw 15 Cze, 2006 Panowie - wy nic nie rozumiecie. To wszytsko to misternie obmyslony plan. Uspic czujnosc wroga... Teraz Kostaryka wygra z Ekwadorem, Niemcy tez, My wygramy z Kostaryką 7:0 i droga do finału otwarta anjas - Czw 15 Cze, 2006 Słyszałem, że Janas obmyślił właśnie taką sprytną strategię - przegramy wszystkie mecze i zaskoczymy przeciwników w finale
Może rzeczywiście ją realizuje!
Teraz musimy trzymać kciuki za dzisiejszy mecz Kostaryka - Ekwador. Ja obstawiam 1:0 dla Kostaryki Jakarti - Czw 15 Cze, 2006 a ja tam powiem prawde.. troche smutno.. i tyle.Anonymous - Czw 15 Cze, 2006 panowie pierwszy raz to wam powiem:
JESTESCIE DO DUPY!
przeciez chlopaki zostawili na boichu wszystkie sily i checi. Dawno nie widzialem zeby tak walczyli. To byla wojna jak od wiekow. I sedzia musial pomagac niemcom bo przeciez za duza kasa w tym wszystkim siedzi i oni nie moga nie wyjsc z grupy. Stad, kurwa, zaczal zolte rozdawac w 2min. Pokazalismy swiatu ze jak zawsze w przeszlosci mimo ze wiedzielismy ze przegramy walczylismy na maxa, a los, jak zawsze, nam nie chcial sprzyjac.
Jedyne do czego mozna miec pretensje to Janas ktory troche dal dupy ze zmianami - bo raczej wybieral glupie warianty, ale przede wszystkim pierwszy mecz. To akurat byla porazka i wstyd. Wczoraj wstydu nie bylo. A szwaby sie tak ciesza (i ich prasa obraza Polske i Polakow) bo juz kazdy z nich mial pelno w gaciach pod koniec meczu. Srali pod siebie przez 90min i mimo ze sie do tego nie przyznaja to wiedza dobrze gdzie ich miejsce i ze wcale nie sa tak dobrzy za jakich sie uwazaja. A kto im to pokazal? Jakies cienkie polaczki kurwa!
:580: HONOR I OJCZYZNA :580:ps - Czw 15 Cze, 2006 Jimek,
Masz racje - nie bylo wstydu, ale w zadnym wypadku nie mozna powiedziec, ze Polacy grali dobrze. 5 strzalow na bramke, z czego 3 celne.... Przez 93 minuty.... :554:
Stats
GER POL
8 Shots on Goal 3
16 Shots 5
21 Fouls 17
10 Corner Kicks 4
0 Free Kicks 0
6 Offsides 2
0 Own Goals 0
3 Yellow Cards 4
0 Red Cards 1
58% Ball Possession 42%dzik - Czw 15 Cze, 2006 Prawda o reprezentacji wyjdzie w ostatnim meczu, teraz 1:0 dla ekwadoru wiec szanse topnieja szybko.
Co do meczu pol-ger to Boruc pokazal klase, nikt inny nie zaskoczyl.