KarQ - Pon 21 Wrz, 2009 Słyszycie tekst na końcu filmu z malcem "Tam chyba moja siostra jest" Bart - Pon 21 Wrz, 2009 siostra siostrą, gdzie jej foty?!
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 Bart znowu się ścigałeś z cyganami i chcieli być przed Tobą Barejka - Pon 21 Wrz, 2009 Jacek - Pon 21 Wrz, 2009 wyścig słaby, ale widzę że niektóre drzewa w stolicy już liści nie mają albo chore stoją dla ozdobyMichał - Pon 21 Wrz, 2009 w warszawie jest kłyzys, to plastikowe drzewaPieQt - Pon 21 Wrz, 2009 a ja napiszę coś z innej beczki - są naloty policji na miejsca gdzie sa organizowane nielegalne wyścigi i ogólnie srają źeby tzw. streetracerów łapać. dwa mega rzadkie samochody, których nie można pomylić z żadnym poldkiem, saxo, astrą czy hondą - lansuje się od godzin południowych w sobotę, całą noc (ja ich widziałem chyba ze 4x) i nawet ich nikt nie zatrzyma do głupiej kontoroli - czy mają ubezpieczenie, itd.
co więcej SLR nie miał tablicy z przodu, co można tłumaczyć technologicnzymi względami, ale prawo w polsce jest takie, że kaźdy musi mieć tablicę z przodu - dlatego rajdówki mają nwet taką małą, ale mają
nie chodzi mi o nękanie kierowców, ale oni ogień z każdych świateł i te fury nie mają po 180 - 300 koni tylko dużo więcejMarek23 - Pon 21 Wrz, 2009
PieQt napisał/a:
a ja napiszę coś z innej beczki - są naloty policji na miejsca gdzie sa organizowane nielegalne wyścigi i ogólnie srają źeby tzw. streetracerów łapać. dwa mega rzadkie samochody, których nie można pomylić z żadnym poldkiem, saxo, astrą czy hondą - lansuje się od godzin południowych w sobotę, całą noc (ja ich widziałem chyba ze 4x) i nawet ich nikt nie zatrzyma do głupiej kontoroli - czy mają ubezpieczenie, itd.
co więcej SLR nie miał tablicy z przodu, co można tłumaczyć technologicnzymi względami, ale prawo w polsce jest takie, że kaźdy musi mieć tablicę z przodu - dlatego rajdówki mają nwet taką małą, ale mają
nie chodzi mi o nękanie kierowców, ale oni ogień z każdych świateł i te fury nie mają po 180 - 300 koni tylko dużo więcej
agrii
Rok temu w Poznaniu dostałem Evo 8 na pare godzin w południe i pierwsze co zrobiłem to wyjechałem z miasta i poleciałem na jakies zadupie 40km od miasta. I choc jestem wrecz psychicznie chory jesli chodzi o upalanie to napinanie w niedzielne południe gdzie ruch jest ogromny jest głupotą. Nieważne czy się jedzie Slrem czy cc sportingiem. W nocy ok, sam czasem lubię się szybko przebujac przez miasto, ale w południe?
Szkoda, że to się stało, ważne, że nikt nie zginął. Podejrzewam, że taki kloc jak SLR jest ciężki w opanowaniu na limicie, więc się nie dziwię, że cygan nie opanował.KonradMK - Pon 21 Wrz, 2009 bo cygan jak wiadomo miał pewnie akordeon na kolanach a w lewej ręce komórkę i złoty zegarekMarek23 - Pon 21 Wrz, 2009
KonradMK napisał/a:
bo cygan jak wiadomo miał pewnie akordeon na kolanach a w lewej ręce komórkę i złoty zegarek
A mokasyny pewno ze Sparco nie były... Może mu się frędzle o pedał gazu zaplątały.Michał - Pon 21 Wrz, 2009 Kamilbike - Pon 21 Wrz, 2009 To Ferrari 599 stalo jakis czas temu pod Blue City zaparkowane tak ze pieknie tarasowalo podjazd dla wozkow na chodniku. Zanim stalo bordowe X6 5.0 na czarnej feldze.Anonymous - Wto 22 Wrz, 2009 Kamil a ty ich nie kilowałeś wczoraj .... moze ich objechałes i sie zdenerwowaliPiTT - Wto 22 Wrz, 2009
Kamilbike napisał/a:
To Ferrari 599 stalo jakis czas temu pod Blue City zaparkowane tak ze pieknie tarasowalo podjazd dla wozkow na chodniku. Zanim stalo bordowe X6 5.0 na czarnej feldze.
z dobrego źródła wiem że właśnie ta X6 została zamieniona na SLRa
Don Vasyl i Dziani ajjjj Vlodarsky - Wto 22 Wrz, 2009
Marcel 08 napisał/a:
moze ich objechałes i sie zrenderowali
no właśnie... a jak film z toru jak już wracamy do tego tematu ?