M - Śro 07 Paź, 2009 Zaraz bedzie chcial zaliczke od Ciebie i takie tam.
Pociągnij to dalej - zobaczymy.pP - Śro 07 Paź, 2009 jak dla mnie szablon, który można znaleźć na allegroo..
pierwszy właściciel,
serwisowany w aso,
tylko oryginalne częsci,
olej wymieniany regularnie,
bezwypadkowy,
stan idealny,
przyczyna to wyjazd do innego kraju,anjas - Śro 07 Paź, 2009 wałek na 99,9%.
Pociągnij dalej, zobaczymy M - Śro 07 Paź, 2009 Napisz mu "myturbanisdirty"PiTT - Śro 07 Paź, 2009 nieźłe, ale mało realne z tym testowanie, dostawą itd.
zapewne będzie chciał od Ciebie zaliczkę na zabezpieczenie bizon - Śro 07 Paź, 2009 zaliczke w kwocie 9.300 € 206 Gti - Śro 07 Paź, 2009 My phone number is 00447031893715 .We can talk tomorrow.
I can organize the shipping tomorrow. If you are OK with that you will have the car at your home this week.
I am waiting for an answer.
Have a nice evening.
--- Adam Brzezinski <abrzezinski@salans.com> schrieb am Di, 6.10.2009:
Von: Adam Brzezinski <abrzezinski@salans.com>
Betreff: Re: AW: BMW Z3 M roadster-Tempomat - 9.300 EUR von Mobile
An: "Thomas Knapp" <thomasknapp79@yahoo.de>
Datum: Dienstag, 6. Oktober 2009, 16:51
I will call you tomorrow, to discuss issues related to your call. I shall dial the number provided In ad. I hope that suits you - if not let me know.
Thanks!
Sent from my iPhone
On 2009-10-06, at 11:18, "Adam Brzezinski" <abrzezinski@salans.com> wrote:
Thank you for your e- mail. Your offer looks realy tempting. Since, I am during buissnes trip I will get back to you asap.
Best regards,
Adam Brzezinski
Sent from my iPhone
On 2009-10-06, at 00:26, "Thomas Knapp" <thomasknapp79@yahoo.de> wrote:
P.S
Znalezłem opisy oszustw - toczka w toczke z tym co napisał.
10 dni - na test
via - escrow company lub podobna firma
Przeprowadzka do anglii
Wałek na 99,99999% - ale jestem czujny nie zapłace ani grosza, aż samochód będzie pod moim domem z kompletem dokumentów.
!!! We will make the transaction through a safe, professional company. !!!
Strasznie szemrane. Ja bym drazyl temat dalej zeby sprawdzic jak chce cie oszukac ale na pewno bym sie nie nastawialJanusz - Śro 07 Paź, 2009
Rudello napisał/a:
Strasznie szemrane. Ja bym drazyl temat dalej zeby sprawdzic jak chce cie oszukac ale na pewno bym sie nie nastawial
wiadomo można z nim wszystko ugadywać poza przelewaniem kasy i już GeKo - Śro 07 Paź, 2009 Waaaałek stary jak świat, kumpel chciał imprezę kupić 3 lata temu jak zadzwonił do kolesia że przyjedzie obejrzeć auto to kontakt sie nagle urwał. Aż się dziwię że po 3 latach dalej ten sam wałek stosują. Mick - Śro 07 Paź, 2009 z Porsche dla ubogich to oczywiście żarcik... nie bierzcie do siebie.
Mi się Boxter podoba, podobnie jak S2000, do BMW poza serią 1 ciężko mi się przekonać... no chyba, że do tych najnowszych...PiTT - Śro 07 Paź, 2009 powiadam Wam, BMW żondzi! DeeS - Śro 07 Paź, 2009 ciekaw jestem jak sie zakonczy to KarQ - Śro 07 Paź, 2009 Miałem podobną historię. Ale mi od razu napisał, że chce zaliczkę, bo jest poza granicami Niemiec i jak mu wpłacę to będzie miał pewność, żeby wrócić i mi sprzedać auto.
206 Gti - Czw 08 Paź, 2009 napisałem mu ze nie zapłace ani grosza żadnej profesonalnej frmie. Moge zapłacić jak będę miał auto przed domem.
Kontakt się urwał..
Powiem wam, że jednak trzeba być zajebiście naiwnym, zeby sie na to złapać.